Foto: Sebastian Streith

Svenska kyrkan Falköping

Fem församlingar, 18 kyrkor och drygt 13 000 medlemmar i den sydöstra delen av Falköpings kommun. Tillsammans för fred, rättvisa och försoning!

Svenska kyrkan Falköping Play

Digitala gudstjänster och andra filmer.

Klicka här!
Kontaktuppgifter till Svenska kyrkan Falköpings
växel, administration och övrig personal.

Kontakt

Kontaktuppgifter till Svenska kyrkan Falköpings växel, administration och övrig personal.

I kalendern hittar du gudstjänster och andra mötesplatser.

I kalendern hittar du gudstjänster och andra mötesplatser.

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för driften och underhållet av begravningsplatserna inom Falköpings pastorat.

Kyrkogårdsförvaltning

Information till dig som vill veta mer om dop, konfirmation, bröllop och begravning hos Svenska kyrkan Falköping.

Dop, konfirmation, bröllop och begravning

Svenska kyrkan Falköping har 18 kyrkor
 och flera församlingslokaler.

Kyrkor, kapell och församlingslokaler

Svenska kyrkan Falköping har 18 kyrkor och flera församlingslokaler.

Affisch för utställningen Ikoner

Ikoner

En fotoutställning om att få finnas. S:t Olofs kyrka 29/3 - 15/4.

Jäla prästgård den 22 och 23 maj 2021. När skapelsen sjuder av liv, bjuds du in till en reträttplats för vila och uppladdning.

Stilla dag med skogsbad

Enkelt, men ändå högtidligt och festligt!
Välkommen till drop in-dop i S:t Olofs kyrka den 15 maj kl 10-15.

Drop in-dop

Enkelt, men ändå högtidligt och festligt! Välkommen till drop in-dop i S:t Olofs kyrka den 15 maj kl 10-15.

Gudstjänster, musik, diakoni, internationellt arbete och mötesplatser för både barn och vuxna.

Det händer i kyrkan

Under coronapandemin har en del av vår verksamhet flyttat ut på nätet. Varmt välkommen!

Digital verksamhet

Behöver du någon att tala med? Hos Svenska kyrkan finns
alltid någon som lyssnar.

Någon att tala med

Behöver du någon att tala med? Hos Svenska kyrkan finns alltid någon som lyssnar.

Information om verksamheter, gudstjänster och stöd under coronakrisen.

Med anledning av coronapandemin

Information om verksamheter, gudstjänster och stöd under coronakrisen.

Här hittar du information om kyrkovalet som genomförs den 19 september 2021.

Kyrkoval 2021

Här hittar du information om kyrkovalet som genomförs den 19 september 2021.

Här hittar du artiklar från det senaste numret och hela tidningen som PDF.

Pastoratets tidning - Himmel & Jord

Vår egen tidning "Himmel & Jord" delas ut till alla hushåll i pastoratet fyra gånger om året. Här hittar du artiklar från det senaste numret och hela tidningen som PDF.