Svenska kyrkan Falköping

Fem församlingar, 18 kyrkor och drygt 12 000 medlemmar i den sydöstra delen av Falköpings kommun. Tillsammans för fred, rättvisa och försoning!

Kontakt

Kontaktuppgifter till Svenska kyrkan Falköpings växel, administration och övrig personal.

I kalendern hittar du gudstjänster och andra mötesplatser.

Kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för driften och underhållet av begravningsplatserna inom Falköpings pastorat.

Dop, konfirmation, bröllop och begravning

Information till dig som vill veta mer om dop, konfirmation, bröllop och begravning hos Svenska kyrkan Falköping.

Kyrkor, kapell och församlingslokaler

Svenska kyrkan Falköping har 18 kyrkor och flera församlingslokaler.

Det händer hos Svenska kyrkan

Gudstjänster, musik, diakoni, internationellt arbete och mötesplatser för både barn och vuxna.

Konstnatten/Mekelsmäss

Utställning i S:t Olofs kyrka 24-26 september.

Svenska kyrkan Falköping Play

Här hittar du filmer från Svenska kyrkan Falköping. Längst ner på sidan finns länkar till "Tankar inför helgen" och andra filmer.

Någon att tala med

Behöver du någon att tala med? Hos Svenska kyrkan finns alltid någon som lyssnar.

Med anledning av coronapandemin

Information om verksamheter, gudstjänster och stöd under coronakrisen.

Kyrkoval 2021

Här hittar du information om valresultatet i kyrkovalet.

Bli medlem!

Välkommen till Svenska kyrkan! Som medlem bidrar du till att vi kan stödja människor i Falköping och i världen. Du är också med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för fred, rättvisa och försoning.

Pastoratets tidning - Himmel & Jord

Vår egen tidning "Himmel & Jord" delas ut till alla hushåll i pastoratet fyra gånger om året. Här hittar du både det senaste numret och äldre utgåvor.