Svenska kyrkan Falköping

Kontakt

Svenska kyrkan Falköping Besöks- och postadress: Storgatan 11B, 52143 Falköping Telefon: +46(515)776300 E-post till Svenska kyrkan Falköping

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Falköping

Kontaktuppgifter till Svenska kyrkans Falköpings
växel, administration samt övrig personal.

Kontakt

Kontaktuppgifter till Svenska kyrkans Falköpings växel, administration samt övrig personal.

Det händer mycket hos Svenska kyrkan, både helg och vardag.
Här hittar du nyheter och information om de olika verksamheterna.

Det händer

Det händer mycket hos Svenska kyrkan, både helg och vardag. Här hittar du nyheter och information om de olika verksamheterna.

Information till dig som vill veta mer om dop, vigsel och begravning hos Svenska kyrkan Falköping.

Dop, vigsel och begravning

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för driften och underhållet av begravningsplatserna inom Falköpings pastorat.

Kyrkogårdsförvaltning

Svenska kyrkan Falköping har 18 kyrkor
 och flera församlingslokaler.

Kyrkor och församlingslokaler

Svenska kyrkan Falköping har 18 kyrkor och flera församlingslokaler.

Gudstjänster, musik, diakoni, internationellt arbete och mötesplatser för både barn och vuxna. Svenska kyrkan har en bred verksamhet för människor i alla åldrar!

Verksamhet

Pastoratets butik finns i anslutning till församlingsexpeditionen i Kyrkans hus.

Butik Himmel och jord

Förskolan Boken finns i de härliga lokalerna i den vackra före detta prästgården intill S:t Olofs kyrka.Hör gärna av dig om du vill veta mer eller göra ett besök hos oss!

Förskolan Boken

I kalendern hittar du gudstjänster och andra mötesplatser!

I kalendern hittar du gudstjänster och andra mötesplatser!

Trettontusen medlemmar. Arton kyrkor. Ett uppdrag.

Om Svenska kyrkan Falköping

Trettontusen medlemmar. Arton kyrkor. Ett uppdrag.

Just nu söker vi  nya säsongsanställda!

Vill du jobba på kyrkogården i sommar?

Just nu söker vi nya säsongsanställda!

Ett självhjälpsprogram för personlig utveckling och existentiell hälsa.

Livsstegen

Ett självhjälpsprogram för personlig utveckling och existentiell hälsa.

Fredagen den 24 november gick  anställda i Svenska kyrkan ut med uppropet #vardeljus, som berör sexuella trakasserier inom Svenska kyrkan.

#vardeljus

Fredagen den 24 november gick anställda i Svenska kyrkan ut med uppropet #vardeljus, som berör sexuella trakasserier inom Svenska kyrkan.

Jag önskar att vi kunde säga att kyrkan är fri från kränkningar. Men jag vet också att så inte är fallet. Jag har undertecknat uppropet #Vardeljus och jag känner vrede över de strukturer som tillåter att sådant fortfarande sker.

Ärkebiskopens uttalande med anledning av #vardeljus

Ingen har rätt att utnyttja dig för att tillfredsställa egna känslomässiga behov. Om du har blivit utsatt för ett övergrepp i ett kyrkligt sammanhang kan du få stöd från någon av Svenska kyrkans kontaktpersoner.

Stöd efter sexuella övergrepp

Behöver du någon att tala med? Hos Svenska kyrkan finns
alltid någon som lyssnar.

Någon att tala med

Behöver du någon att tala med? Hos Svenska kyrkan finns alltid någon som lyssnar.

Nu har  Falköpings pastorat klarat av den tredje och sista fasen i Svenska kyrkans miljödiplomering!

Med omsorg om skapelsen

Nu har Falköpings pastorat klarat av den tredje och sista fasen i Svenska kyrkans miljödiplomering!

Vid visitationen i Falköpings pastorat i mars 2017

Biskopens visitationstal