Svenska kyrkan Falköping

Fem församlingar, 18 kyrkor och drygt 12 000 medlemmar i den sydöstra delen av Falköpings kommun. Tillsammans för fred, rättvisa och försoning!

Gemenskapsträff i Kyrkans hus

Om rundkyrkornas historia, tisdag 16/8 kl 15

Välkommen i sommar!

Här hittar du allt som händer i Falköpings pastorat sommaren 2022.

Kontakt och kalender

Kontaktuppgifter till Svenska kyrkans personal och pastoratets kalender.

Kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för driften och underhållet av begravningsplatserna inom Falköpings pastorat.

Dop, konfirmation, bröllop och begravning

Information till dig som vill veta mer om dop, konfirmation, bröllop och begravning hos Svenska kyrkan Falköping.

En person slår en ordförandeklubba i bordet.

Aktuellt just nu i Falköpings pastorat

Verksamhet

Mötesplatser för barn och vuxna, körer, diakoni, internationellt arbete, med mera!

Kyrkor, kapell och församlingslokaler

Svenska kyrkan Falköping har 18 kyrkor och flera församlingslokaler.

Någon att tala med

Behöver du någon att tala med? Hos Svenska kyrkan finns alltid någon som lyssnar.

Svenska kyrkan Falköping Play

Här hittar du filmer från Svenska kyrkan Falköping. Längst ner på sidan finns länkar till "Tankar inför helgen" och andra filmer.

Bli medlem!

Välkommen till Svenska kyrkan! Som medlem bidrar du till att vi kan stödja människor i Falköping och i världen. Du är också med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för fred, rättvisa och försoning.

Pastoratets tidning - Himmel & Jord

Vår egen tidning "Himmel & Jord" delas ut till alla hushåll i pastoratet fyra gånger om året. Här hittar du både det senaste numret och äldre utgåvor.