Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Konfirmation i Falkenberg & Skrea

Att konfirmera sig är att ge sig själv chansen att fundera lite extra på det viktigaste som finns – du själv!

Under konfirmationstiden får du tillfälle att på ett kul och intressant sätt lära dig mer om kristen tro. Fundera och samtala om vad du vill med ditt liv. Du får chansen att lära känna nya kompisar och åka på konfirmationsläger. Konfirmandverksamheten i Skrea och Falkenbergs församlingar sker gemensamt i Falkenbergs församling.

Vi tror att man lär sig bäst om man har kul samtidigt. Därför består vår konfirmationsundervisning av en massa olika aktiviteter och delar såsom musik, diskussioner, lekar, film och gruppövningar. Kristen tro är mer än fakta. Under andakt får du chansen att varva ner och för dig själv fundera på vem Gud är och vad egen tro kan vara.

Under konfirmationstiden åker vi på ett eller två läger. Läger brukar vara höjdpunkten för konfirmationsgrupperna och skapar oförglömliga minnen.

Unga ledare

I församlingarna har vi ett flertal ungdomar som hjälper till. De är faddrar och har själva varit konfirmander för något eller några år sedan. Nu satsar de allt för att årets konfirmander ska trivas och få en härlig tid tillsammans.

ANMÄL DIG TILL NÅGON AV FALKENBERG OCH SKREAS OLIKA KONFIRMATIONSGRUPPER . Anmäl dig senast 30 maj 2019. På grund av begränsat antal platser i grupperna, gör gärna minst två val av grupp.

Är du döpt?

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, Facebook, Instagram, folder osv.)

Vad är meningen med livet? Finns Gud? Att bli vuxen. Kärlek, sex och vänskap. Vad är speciellt med kristen tro? Hur får jag bättre självförtroende? Vad händer efter döden?

Markus  Leandersson

Markus Leandersson

Falkenbergs pastorat

Präst

Mer om Markus Leandersson

Präst i Falkenbergs församling

Mikael Gunnarson

Mikael Gunnarson

Falkenbergs pastorat

Pedagog

Mer om Mikael Gunnarson

Ungdomsverksamhet i Falkenbergs församling