Barnrytmik i Slöinge

För vuxna och barn! Onsdagar i Slöinge församlingshem.

Barnrytmik i Slöinge församlingshem på onsdagar. För er som har barn i åldern 0-3 år. För att minska risken för smittspridning behöver vi göra några förändringar i höst:

* För att kunna hålla avstånd måste vi minska storleken på gruppen, men istället kommer vi att ha två tider att välja på: 09.00-09.30 eller 10.00-10.30.

* Max 10 vuxna per grupp (+ 1-2 barn per vuxen). Man måste föranmäla sig till barnrytmiken, och anmälan görs till Adrian via sms eller e-post:
Glöm inte att meddela vilken av tiderna du önskar!

* För er som vill finns möjlighet att vara kvar en stund på nedervåningen efter sångstunderna, men det kommer tills vidare inte att serveras något fika/kaffe.

* Vi ber att ni är extra noga med handhygienen, samt att man stannar hemma om man själv eller någon i den närmaste familjen har några sjukdomssymptom.

Hör gärna av er om ni har några frågor.
Vi ser fram emot en härlig termin tillsammans!

Gruppstart vecka 37

Ledare: Adrian