På vår hemsida hittar du information om det mesta som rör våra församlingar, gudstjänster och övriga verksamheter. Varmt välkommen!

Sommar 2022

Vi önskar alla en riktigt fin sommar! Här hittar du info. om gudstjänster, evenemang, café, kyrkskoj och mm.! VARMT VÄLKOMMEN!

Konfirmand 2022/2023

Fyller du 14 år under 2022? I så fall är du i den åldern där det är dags att ta ställning till om du vill konfirmera dig!

Vi finns för dig!

Om du vill prata med någon finns vi här för dig, tveka inte!

Kyrkogård

Svenska kyrkan i Emmaboda är huvudman för begravningsverksamheten i Emmaboda kommun.

Bikt

Bikt betyder bekännelse. Ibland kan skuldbördan vara för tung att bära ensam. Vid ett eller flera tillfällen kan det kännas viktigt att få uttala det där som gnager på insidan.

Barn, familj och unga

”Låt barnen komma till mig”, säger Jesus. Barn, familj och unga är en viktig del av vår verksamhet. De förtjänar de bästa i livet! I våra grupper lägger vi stor vikt vid att barn och unga får använda sina sinnen för musik, färg, form, fantasi och rörelse.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.