Vi kallar vårt pastorat för LEVA. Det är en förkortning av de fyra församlingar som ingår i pastoratet - Långasjö, Emmaboda, Vissefjärda och Algutsboda

Gudstjänster och aktiviteter

citat från svenskakyrkan.se

Diakoni

"Diakoni har sin grund i Bibeln och i hur Jesus mötte människor. Det är den kristna församlingens livsstil och är därför något som präglar hela kyrkans arbete. Svenska kyrkan hjälper människor i fysisk, psykisk och andlig nöd. Det handlar om att älska sin nästa som sig själv." citat från svenskakyrkan.se

Här hittar du namn, telefonnummer och mejladresser till personalen.

Här hittar du namn, telefonnummer och mejladresser till personalen.

Du är inte ensam om att fundera över livet!

Konfirmand 2017/2018

Du är inte ensam om att fundera över livet! Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, kärlek, vänskap, sorg och annat viktigt i våra liv.

Svenska kyrkan i Emmaboda är huvudman för begravningsverksamheten i Emmaboda kommun.

Kyrkogård