Västermalms församling

Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6504900 E-post till Västermalms församling Webbplats

​34 miljoner i årets fastekampanj

Svenska kyrkans fastekampanj ”Maträtten – för allas rätt till mat” ökade med 1,5 miljoner kronor jämfört med förra året. Fasteinsamlingen till Svenska kyrkans internationella arbete pågick under våren.

– Det känns väldigt bra att än en gång se ett ökat insamlingsresultat i våra kampanjer. Jag skulle vilja rikta ett stort tack till alla som engagerat sig och skänkt pengar, säger Claes Anckarman projektledare för fastekampanjen.

Under kampanjen lyftes ko-kalvprojektet i Tanzania som hjälper människor att skapa sig en framtid med hjälp av en ko.
– Det var ett tydligt och konkret exempel på hur människor med rätt stöd kan skapa sig en framtid och lyfta sig ur fattigdom, säger Claes Anckarman.

Läs mer det internationella arbetet på
svenskakyrkan.se/internationelltarbete