Boråsvy
Foto: Emil Dalqvist

Kyrkor och församlingshem

Förutom huvudkyrkorna Brämhult, Caroli och Gustav Adolf i Borås, finns i församlingarna stadsdelskyrkorna Byttorp, Dammsvedjan, Hässleholmen och Sjöbo. Här kan du läsa mer om dem.

Brämhults kyrka

Brämhults kyrka och församlingshem

Brämhults kyrka finner du på Kyrkbacken 10. Församlingshemmet ligger centralt vid Brämhults torg.

Byttorps kyrka och klockstapel

Byttorps kyrka och församlingshem

Byttorps kyrka och församlingshem ligger på Fjällgatan 6 i Borås.

Caroli kyrka

Caroli kyrka och församlingshem

Caroli kyrka och församlingshem hittar du på Skolgatan 1 i Borås, ett stenkast från torget mitt i Borås centrum.

Dammsvedjans kyrka

Dammsvedjans kyrka och församlingshem

Den vita kubiska kyrkan och församlingshemmet finner du på Nämndemansgatan 7 i Borås.

Gustav Adolfs kyrka

Gustav Adolfs kyrka och församlingshem

Gustav Adolfs kyrka och församlingshem finner du på Salängsgatan 1, bredvid Borås kulturhus och bara några minuters promenad från centrum.

Hässleholmens kyrka

Hässleholmens kyrka och församlingshem

Hässleholmens kyrka och församlingshem ligger centralt placerad mellan Bodaskolan och Hässleholmens köpcentrum på Våglängdsgatan 3.

Sjöbo kyrka

Sjöbo kyrka och Kyrkans hus

Kyrkans hus ligger i anslutning till kyrkan och du finner oss på Klintesväng 3.