Barn och unga

För barn och unga i Svenska kyrkan i Borås.

Barnprogrammet "Tornrummet"

Tora och Ingemar har alltid drömt om att starta ett barnprogram, nu har de äntligen fått chansen!

Kyrkmus

Hitta kyrkmössen

i Gustav Adolfs kyrka

Stöd till barn och unga som anhöriga

Är du under 18 år och stöttar eller hjälper någon i din närhet? Finns det någon du är orolig för? Det kan vara ett syskon, en förälder, en kompis eller någon annan som är sjuk, har en funktionsvariation eller ett missbruk.

Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av barn och unga som vill upptäcka och dela kristen tro. Vi har cirka 13 500 medlemmar i hela Sverige. Bli en del av gemenskapen du också!

Barn använder appen kyrkan på iPad.

Kyrkan – en app för barn

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den får du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. I appen finns också korta filmer om dop, begravning, vigsel, jul och påsk.

Stjärnans väg - en spelapp om tro och kyrka

Testa dina kunskaper - eller lär dig mer om kristen tro! Nu är spelappen Stjärnans väg lanserad. Mobilspelet är framtaget för konfirmander, men roligt för alla åldrar. Ladda ner till din mobil eller läsplatta.

Kyrkans samtalsmottagning

Kyrkans samtalsmottagning i Borås erbjuder stödsamtal, krissamtal, själavårdssamtal och parsamtal.