Dop, konfirmation, bröllop och begravning

Svenska kyrkan har traditioner för livets alla händelser som att välkomna det nya barnet, låta ungdomar ställa frågor om vem de är och vad de tror på, att två älskande får avge kärlekslöften till varandra och att vi får ta farväl när någon gått bort. I livets avgörande skeenden kan du räkna med kyrkan.

Boka dop Och/eller vigsel direkt här på webben!

Nu kan du kontakta oss enkelt via webben, även på kvällar och helger när bokningscentralen är stängd. Sitt i lugn och ro och fundera på vilken kyrka och tid som passar. Fyll i dina önskemål om dop och/eller vigsel och skicka in, så ringer vi tillbaka på vardagar mellan klockan 9-12, 13-16. Bokningen är preliminär till dess att du har fått en bokningsbekräftelse.

Finns inte den tid eller plats du önskar? Du kan också ringa bokningscentralen, tel. 033-17 94 00 eller skicka e-post.

Vill du boka:

• dop
  • vigsel
  • begravning

Boka önskemål om dop direkt här på webben!

Boka önskemål om vigsel direkt här på webben!

Ring bokningscentralen
tel. 033-17 94 00, vardagar kl. 09-12 och kl. 13-16.

e-post: boras.bokningscentral