Svenska kyrkan i Borås

Svenska kyrkan i Borås Besöksadress: Skolgatan 1, 50333 Borås Postadress: Borås pastorat, Box 393, 50113 BORÅS Telefon: +46(33)179400 E-post till Svenska kyrkan i Borås Webbplats

Svenska kyrkan i Borås

Välkommen, vare sig du är troende, sökande eller tvivlande. Kyrkan finns här för dig vid de högtidliga tillfällena i livet, men också för dina vardagliga behov.

Välkommen att ringa växeln/bokningscentralen, 033-17 94 00, öppen vardagar mellan kl. 9-12 och kl. 13-16. Annan tid finns jourhavande präst att ringa, skriva och chatta med.

Väl mött i kyrkor, församlingshem och vid Knallekyrkan!

Det händer i sommar

Väl mött i kyrkor, församlingshem och vid Knallekyrkan!

Äventyr, Together, Pilgrim, C/C/C, Enjoy, Brämhult/Hässleholmen, Helg- och lovläger, sommarkonfa - vilken konfirmandgrupp passar dig?

Konfirmation

I år är det 500 år sedan Martin Luther spikade upp sina teser på kyrkporten. Vad vill du förändra?

Möten som förändrar

Missa inte möjligheten att lyssna till ett inspirationsföredrag 30 augusti med Stefan Edman, biolog och författare.

Kyrkoval

Här hittar du senaste numret och tidigare nummer.

Mellan himmel & jord

Här hittar du senaste numret och tidigare nummer.

Välkommen att bli medlem, Svenska kyrkan är en mötesplats för alla!

Välkommen att bli medlem, Svenska kyrkan är en mötesplats för alla!