Svenska kyrkan i Borås

Svenska kyrkan i Borås

Välkommen, vare sig du är troende, sökande eller tvivlande. Kyrkan finns här för dig vid de högtidliga tillfällena i livet, men också för dina vardagliga behov.

Välkommen att ringa växeln/bokningscentralen, 033-17 94 00, öppen vardagar mellan kl. 9-12 och kl. 13-16. Annan tid finns jourhavande präst att ringa, skriva och chatta med.

"Var kommer barnen in?" Politiker möter ungdomar i Gustav Adolfs kyrka den 31 oktober kl. 19:00.

Möten som förändrar

Välkommen till kyrkorna och församlingshemmen!

Det händer i oktober

Välkommen till kyrkorna och församlingshemmen!

Nu är resultatet av kyrkovalet klart.

Kyrkoval

Nu är resultatet av kyrkovalet klart.

Kom och var med i det som händer under hösten i Svenska kyrkan i Borås.

Höstterminen

Kom och var med i det som händer under hösten i Svenska kyrkan i Borås.

Äventyr, Together, Pilgrim, C/C/C, Enjoy, Brämhult/Hässleholmen, Helg- och lovläger, sommarkonfa - vilken konfirmandgrupp passar dig?

Konfirmation

Videoverk av konstnärerna Susan Hiller och Younes Baba-Ali visas i Gustaf Adolfs kyrka och vid PA Halls terrass.

Utställningen "In situ"

Information inför kyrkovalet i senaste numret! Här hittar du också tidigare nummer.

Mellan himmel & jord

Välkommen att bli medlem, Svenska kyrkan är en mötesplats för alla!

Välkommen att bli medlem, Svenska kyrkan är en mötesplats för alla!