Svenska kyrkan i Borås Besöksadress: Skolgatan 1, 50333 Borås Postadress: Borås pastorat, Box 393, 50113 BORÅS Telefon:+46(33)179400 E-post till Svenska kyrkan i Borås

Svenska kyrkan i Borås

Välkommen, vare sig du är troende, sökande eller tvivlande. Kyrkan finns här för dig vid de högtidliga tillfällena i livet, men också för dina vardagliga behov.

Välkommen att ringa växeln/bokningscentralen, 033-17 94 00, öppen helgfria vardagar kl. 9-12, 13-16.

Under perioden 20-27 november byter Svenska kyrkan i Borås växelsystem. Det kan innebära längre svarstider och svårighet att komma fram, vi ber dig ha överseende med detta. Om du vill boka dop eller vigsel kan du göra det här på webben.
Tack för ditt tålamod och välkommen åter!

Annan tid finns jourhavande präst att ringa, skriva och chatta med.