Svenska kyrkan i Borås

Svenska kyrkan i Borås Besöksadress: Skolgatan 1, 50333 Borås Postadress: Borås pastorat, Box 393, 50113 BORÅS Telefon: +46(33)179400 E-post till Svenska kyrkan i Borås Webbplats

Svenska kyrkan i Borås

Välkommen, vare sig du är troende, sökande eller tvivlande. Kyrkan finns här för dig vid de högtidliga tillfällena i livet, men också för dina vardagliga behov.

Välkommen att ringa växeln/bokningscentralen, 033-17 94 00, öppen vardagar mellan kl. 9-12 och kl. 13-16. Under sommarveckorna 26-32 öppen vardagar kl. 9-12 och kl. 13-15. Med undantag v 30 öppen endast förmiddag kl 9-12. Annan tid finns jourhavande präst att ringa, skriva och chatta med.

Ta chansen och ”droppa in” utan en massa förberedelser!

Drop-in 29 juni och 10 augusti

Ta chansen och ”droppa in” utan en massa förberedelser!

Svenska kyrkan på Stora Torget den 29 juni.

Möten som förändrar

Svenska kyrkan på Stora Torget den 29 juni.

Väl mött i kyrkor, församlingshem och vid Knallekyrkan!

Det händer i sommar

Väl mött i kyrkor, församlingshem och vid Knallekyrkan!

Äventyr, Together, Pilgrim, C/C/C, Enjoy, Brämhult/Hässleholmen, Helg- och lovläger, sommarkonfa - vilken konfirmandgrupp passar dig?

Konfirmation

Är du 16 år eller äldre får du vara med och rösta i kyrkovalet den 17 september.

Kyrkoval

Här hittar du senaste numret och tidigare nummer.

Mellan himmel & jord

Här hittar du senaste numret och tidigare nummer.

Välkommen att bli medlem, Svenska kyrkan är en mötesplats för alla!

Välkommen att bli medlem, Svenska kyrkan är en mötesplats för alla!