Finska flaggan
Foto: IKON

Suomenkielinen toiminta

Ruotsin kirkossa puhutaan suomea. Kirkolliset toimitukset ja jumalanpalvelukset toimitetaan suomeksi. Olemme mukana elämän tähtihetkissä mutta myös arjen keskellä ja vaikeina aikoina. Olemme sinua varten.

JUMALANPALVELUKSET NETISSÄ www.svenskakyrkan.se/boras.

Jumalanpalveluksen voi streamata tai katsoa  jälkeen päin tallenteena.

Jumalanpalveluksen voi myös kuulla radiossa maanantaisin klo 18.30, Borås Närradio, 92.5 MHz

Tulevat jumalanpalvelukset

su 18. huhtikuuta klo 13    Teema Hyvä paimen

su 2. toukokuuta  klo 13   Teema Uskossa kasvaminen

Ehtoollista vietämme

Ke 28.4 klo 12.00, 12.30 ja 13.00

Ke 2.6 klo 12.00, 12.30 ja 13.00

Enintään 8 henkilöä kerrallaan. Ilmoittautuminen puh 033-179 400 viimeistään tiistaina klo 12.

Sauvakävely tors 22.4 klo 9.30-11 Kypegården, Eini Ollilainen

Ota mukaan omat eväät. Päätämme hartauteen.

Jumalanpalveluksen Näet tästä

Nettijumalanpalvelukset tallenteena

Kevät 2021 / Våren 2021

VIIKKOTOIMINTA PERUTTU TOISTAISEKSI PANDEMIAN VUOKSI

SUOMENKIELISET TOIMITUKSET

Hautaus, kaste ja avioliittoon vihkiminen voidaan toimittaa suomenkielellä. Ota yhteyttä pappiin Soile Nevankari p. 033-179 467 tai kirkon kansliaan p. 033-179400.

PSALMITEKSTI

Herran käsi on voimallinen! Herran käsi on meidän yllämme. Herran käsi on voimallinen! Minä en kuole, vaan elän ja kerron Herran teoista.

Hän kyllä kuritti minua mutta ei antamut kuoleman valtaan. Avatkaa minulle vanhurskauden portit! Niistä käyn sisään kiittämään Herraa. Tämä on Herran portti, josta vanhurskaat saavat käydä.

Minä kiitän sinua siitä, että kuulit minua ja pelastit minut. Kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on nyt kulmakivi. Herra tämän teki, Herra teki ihmeen silmiemme edessä. Tämän päivän on Herra tehnyt, iloitkaa ja riemuitkaa siitä!

Ps 118: 15-24

Kirkon keskusteluapua

Tarjoamme apua ja tukea kriisissä, sielunhoitokeskusteluja ja keskusteluapua parisuhteen kysymyksissä.
Vastaanotolla toimii diakoneja ja pappeja.
Meillä on vaitiolovelvollisuus. Emme dokumentoi keskusteluja. Keskustelut ovat maksuttomia.
Puhelinvastaaja 033-10 26 40, voit jättää viestin suomenkielellä.

Osoite: Caroli församlingshem, sisäänkäynti Lilla Brännerigatanin puolelta.

PALVELEVA PUHELIN

Palveleva puhelin on sinua varten, kun tarvitset tukea elämän kriiseissä, kun yksinäisyys vaivaa tai vaikkapa haluat esirukousta - joka ilta klo 21-24. Puhelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.

PALVELEVA PUHELIN TARVITSEE VAPAAEHTOISTYÖNTEKIJÖITÄ

Oletko kiinnostunut tukemaan lähimmäistäsi puhelinpäivystäjänä tai palvelevan puhelimen chatissa? Tarjoamme koulutuksen, työnohjausta ja säännöllisiä tapaamisia muiden päivystäjien kanssa.

Ota yhteyttä!

Eini Ollilainen, 070-656 16 86, eini.ollilainen@svenskakyrkan.se

Carolin kirkko 350 2019 Foto: Kimmo Kling

Yhteystiedot / kontaktuppgifter

• Eini Ollilainen, diakoni, 033-179 468, sms 070- 656 16 86,  eini.ollilainen@svenskakyrkan.se, varmimmin perjantaisin klo 9-11
  • Tony Thornberg, kanttori, 033-179 455, sms 070-617 94 05, tony.thornberg@svenskakyrkan.se
  • Soile Nevankari, pappi, 033-179 467 , sms 070-349 94 67, soile.nevankari@svenskakyrkan.se

KUOROTOIMINTA / körverksamhet ON TAUOLLA TOISTAISEKSI

Kirkkokuoron yhteyshenkilö Tony Thornberg

VAPAAEHTOISTOIMINTA

Yksinäisyys on tämän ajan ongelma, myös suomenkielisten parissa ja moni kaipaa juttukaveria. Borås Besöksverksamhet välittää auttamishaluisia saamaan kontaktin henkilöön, joka kaipaa lähimmäistä ”langan päähän”.

Sinua tarvitaan! Ota yhteyttä diakoniin!

Tarvitsemme myös kirkkoväärtejä. Kirkkoväärti on mukana Jumalanpalveluksissa, Hän toivottaa tulijat tervetulleksi, lukee tekstejä, kerää kolehdin. Jumalanpalveluksen jälkeen meillä on tapana (normaalina aikana) tarjota kirkkokahvit, joista kirkkoväärtit vastavat.

Ota yhteyttä pappiin!

Olotupa Foto: Kimmo

OLOTUPA / ANDRUM on toistaiseksi KIINNI

Olotupa on suomalaisille tarkoitettu kohtaamispaikka