Bergsjö församling

Bergsjö, Ilsbo och Hassela kyrkor tillhör Bergsjö församling samt Heliga Trefaldighetskapell i Bergsjö och en kyrkoruin i Hassela. Vi firar gudstjänst, dop och vigslar och har begravningar på samtliga fem ställen.

Konfirmationsmässa Bergsjö kyrka 3 juli 2022. Konfirmander: Elsa Norin Sporrong, Annaëlle Lucas Ehdahler Lay, Lisa Eriksson, Siri Jacobson, Elin Jörmgård. Konfirmandledare: Tova Engberg, Fredrik Unger, Charles Liljedahl. Fotograf Elin Sundman.
En man står med en insamlingsbössa som någon lägger en gåva i.

Ge en gåva till Act Svenska kyrkan

Vi lever alla under samma himmel. Vi har alla samma rättigheter. Var med i kampen för varje människas rätt till ett värdigt liv.

Tre personer står med vatten till knäna på en översvämmad gata.

Ge en gåva till katastrofinsatser

Krig, svält och naturkatastrofer slår sönder miljoner människors tillvaro varje dag. Bakom varje siffra finns en människa. En människa som har rätt till trygghet, stöd och ett värdigt liv. Act Svenska kyrkan samarbetar med partner runtom i världen som finns på plats både före, under och efter katastrofen.

Ett moln har formen av ett hjärta på den blå himlen.

Förändra liv med en minnesgåva

Hedra någon som betytt mycket för dig samtidigt som du förändrar liv för människor som lever i utsatthet. Skänker du en minnesgåva får du ett vackert och personligt minnesblad till begravningen eller minnesstunden. Ett fint sätt att bli ihågkommen.

Lokalbladet Nordanstigarn

Här kan du ladda vår senaste sida i Nordanstigarn >>>

Välkommen till gudstjänst

Bergsjö, Ilsbo och Hassela kyrkor

Personal

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som arbetar i Svenska kyrkan i Bergsjö, Ilsbo och Hassela.