Tuve Sånggrupp

Tuve Sånggrupp riktar sig till sångglada pensionärer och daglediga. Välkommen med Du också! Vi sjunger moderna sånger och visor. Vi tränar sångteknink, där även den ovane kan hänga med. Vi har en härlig och glad fikagemenskap varje gång vi träffas. Vi har "Öppna famnen" för dig som är ny! Vi uppträder regelbundet i Glöstorpskyrkan.

Vi övar i Glöstorpskyrkan på onsdagar kl. 10.00-12.00

Har du frågor är du välkommen att kontakta körledare Ingmarie Wahlbäck. 031-17 98 57. E-post: ingmarie.wahlback@svenskakyrkan.se