Rödbo kyrka

Rödbo kyrka är en liten pärla som passar utmärkt för kyrkliga handlingar vid mindre sällskap. Här firas gudstjänst på söndagar en gång i månaden.

Första advent 2022

Välkommen till kyrkan på första advent! Här kan du ta del av vad som händer i Backa pastorats samtliga kyrkor på första advent.

Julotta i Rödbo kyrka

På juldagen, söndagen den 25/12 kl. 08.30 är det julotta i Rödbo kyrka.

Läs mer!

Om Rödbo kyrka

På denna sida kan du läsa mer om Rödbo kyrka och gå en virtuell vandring genom kyrkan.

Rödbo kyrka - uthyrning

I samband med en kyrklig handling som dop, vigsel eller begravning går det bra att hyra kyrkan för kaffe.

Boka dop och bröllop!

Boka dop online

Här kan du via webben hitta lediga doptider i Backa kyrka, Brunnsbokyrkan, Kärra kyrka, Säve kyrka och Tuve kyrka. Om du har en förfrågan gällande någon av pastoratets övriga kyrkor är du välkommen att kontakta oss via telefon, 031-17 98 00.

Boka bröllop online

Här kan du via webben hitta lediga vigseltider i Backa kyrka, Brunnsbokyrkan, Kärra kyrka, Säve kyrka och Tuve kyrka. Om du har en förfrågan gällande någon av pastoratets övriga kyrkor är du välkommen att kontakta oss via telefon, 031-17 98 00.