Konfirmation

Anmälningstiden till konfa läsåret 2019/2020 har förlängts - här hittar du information om alla våra konfagrupper. Senast den 6 september vill vi ha din anmälan.

Hur vill jag leva mitt liv?
Vilken är min plats i tillvaron?
Varför händer onda saker i världen?

Du är inte ensam om att fundera över de stora frågorna. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfatiden handlar om Gud, livet och att tillhöra en gemenskap.

Uppdraget: tro, hopp och kärlek!

På våra konfaträffar och -läger pratar vi om allt som hör livet och döden till. Vi sjunger, hittar på olika aktiviteter och firar gudstjänst. Vi tar reda på vad som står i Bibeln och hur det kan hänga ihop med vårt liv här idag. När vi träffas varvar vi allvar och skoj, samtal och lek, aktivitet och vila.

Gud vill att vi ska leva så sant och äkta som möjligt. Därför bjuder vi in dig till ett sammanhang där du kan pröva nya perspektiv. Som konfirmand får du vara med och utforska den kristna synen på livet: att leva i tro, hopp och kärlek!

Tillsammans upptäcker vi mer av livet.

Anmäl dig till konfa här!