Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över de stora frågorna i livet. Som konfirmand får du vara en del av en gemenskap och dela dina tankar med andra. Till helg-/sommargruppen i Tuve finns det platser kvar – anmäl dig senast 6 november.

Hur vill jag leva mitt liv?
Vilken är min plats i tillvaron?
Varför händer onda saker i världen?

Du är inte ensam om att fundera över de stora frågorna. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfatiden handlar om Gud, livet och att tillhöra en gemenskap.

Uppdraget: tro, hopp och kärlek!

På våra konfaträffar och konfaläger varvar vi allvar och skoj, samtal och lek, aktivitet och vila. Vi pratar om allt som hör livet och döden till, sjunger och firar gudstjänst tillsammans. Vi tar reda på vad som står i Bibeln och hur det kan hänga ihop med vårt liv här i dag.

Gud vill att vi ska leva så sant och äkta som möjligt. Därför bjuder vi in dig till ett sammanhang där du kan pröva nya perspektiv. Som konfirmand får du vara med och utforska den kristna synen på livet: att leva i tro, hopp och kärlek!

Tillsammans upptäcker vi mer av livet.

Anmäl dig till konfa här!

Genom att klicka på knappen för att skicka in anmälan godkänner du att Backa pastorat behandlar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Kontakt:

Magnus Fallgren