Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över de stora frågorna i livet. Som konfirmand får du vara en del av en gemenskap och dela dina tankar med andra. Här finns information om nästa läsårs konfagrupper.

Hur vill jag leva mitt liv?
Vilken är min plats i tillvaron?
Varför händer onda saker i världen?

Du är inte ensam om att fundera över de stora frågorna. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfatiden handlar om Gud, livet och att tillhöra en gemenskap.

Uppdraget: tro, hopp och kärlek!

På våra konfaträffar och konfaläger varvar vi allvar och skoj, samtal och lek, aktivitet och vila. Vi pratar om allt som hör livet och döden till, sjunger och firar gudstjänst tillsammans. Vi tar reda på vad som står i Bibeln och hur det kan hänga ihop med vårt liv här i dag.

Gud vill att vi ska leva så sant och äkta som möjligt. Därför bjuder vi in dig till ett sammanhang där du kan pröva nya perspektiv. Som konfirmand får du vara med och utforska den kristna synen på livet: att leva i tro, hopp och kärlek!

Tillsammans upptäcker vi mer av livet.

Veckogrupp - Backa

Vi varvar allvar och skoj, samtal och lek, aktivitet och vila. Vi pratar om allt som hör livet och döden till, sjunger och firar gudstjänst tillsammans. Vi träffas varannan onsdag 16.30-18.30 med start den 15 september.

Veckogrupp - Kärra

Vi och funderar på livet, universum och allting. "Vart tar det vita vägen när snön smälter?, Finns Gud? Vad är meningen med allting?" Vi har skoj, filmar med mobiler, målar med filmjölk och fikar. Vi träffas varannan tisdag 16.30-18.30 med start 14 september.

Helg- och sommargrupp

Vi träffas på söndagar och har ett längre sommarläger. På våra konfaträffar och konfaläger varvar vi allvar och skoj, samtal och lek, aktivitet och vila. Vi pratar om allt som hör livet och döden till, sjunger och firar gudstjänst tillsammans. Start 5 december.

Kontakt:

Magnus Fallgren

Backa pastorat

Församlingspedagog, Brunnsbokyrkan

Genom din anmälan godkänner du att Backa pastorat behandlar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.