Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över de stora frågorna i livet. Är du nyfiken på konfirmation och vill veta mer? På denna sida kan du läsa mer om konfirmation. Du kan även ta del av en intervju med tidigare konfirmander och ta del av deras erfarenheter.

Anmäl dig till konfa 22/23

Konfa - Tuve 22/23

På våra konfaträffar och konfaläger varvar vi allvar och skoj, samtal och lek, aktivitet och vila. Vi pratar om allt som hör livet och döden till, sjunger och firar gudstjänst tillsammans. Vi träffas en söndag i månaden med start den 20 november. Konfirmationsgudstjänsten äger rum den 9 juli 2023. Sista anmälningsdag: 3 november 2022.

Hur vill jag leva mitt liv? Vilken är min plats?
Varför händer onda saker i världen?  

Du är inte ensam om att fundera över de stora frågorna. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfatiden handlar om Gud, livet och att tillhöra en gemenskap.

Uppdraget: tro, hopp och kärlek!

På våra konfaträffar och konfaläger varvar vi allvar och skoj, samtal och lek, aktivitet och vila. Vi pratar om allt som hör livet och döden till, sjunger och firar gudstjänst tillsammans. Vi tar reda på vad som står i Bibeln och hur det kan hänga ihop med vårt liv här i dag.

Gud vill att vi ska leva så sant och äkta som möjligt. Därför bjuder vi in dig till ett sammanhang där du kan pröva nya perspektiv. Som konfirmand får du vara med och utforska den kristna synen på livet: att leva i tro, hopp och kärlek!

Tillsammans upptäcker vi mer av livet.

Varför konfirmation? Se en intervju här!

Varför ska man konfirmera sig? Vad var det bästa med konfirmationen? I denna film får du ta del av erfarenheter och tankar från unga ledare i Tuve och Kärra.

Konfabroschyr 2022

Här kan du läsa konfabroschyren för 2022. Ta bland annat del av läsårets grupper, frågor och svar och konfateamet.

Frågor och svar

Här kan du ta del av några frågor och svar gällande konfirmation. Om du inte får svar på dina frågor får du gärna höra av dig till oss!

Vi som jobbar med konfirmation 2022-2023

På denna sida kan du ta del av de som arbetar med konfa läsåret 2022-2023. Här finns även kontaktuppgifter till personalen.

GDPR: Inför och under konfirmation

Hur och varför behandlar vi era personuppgifter?