Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Backa pastorat Besöksadress: Backa Kyrkogata 6-8, 42258 Göteborg Postadress: Box 4044, 42204 Hisings Backa Telefon:+46(31)179800 E-post till Backa pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmation

Du är viktig! Men vem är du? Får du vara dig själv? Varje människa behöver bli sedd, trodd och älskad. För vissa är vägen rak och enkel, för andra är den krokig och svår. Vad är det som gör att det blir så olika? Är du född 2004 och vill veta mer om konfirmationen så hittar du alla våra konfagrupper 2018/2019 här.

Vi i kyrkan tror att Gud finns, men ibland kan det vara svårt att upptäcka Gud. Kanske letar vi efter fel saker eller tittar åt fel håll? Vi hoppas att du är nyfiken på frågorna om Gud, kyrkan och livet, för det pratar vi mycket om under konfirmandtiden.

Vi förutsätter inte att du tror eller kallar dig kristen, men vi vill ge dig en chans att ta reda på vem Gud är och vad kristen tro innebär.

Dina frågor är viktiga för oss! Vi vill skapa en öppen mötesplats där vi tillsammans i gruppen på olika sätt utforska livet. På våra träffar blandar vi lek och allvar, diskussioner och övningar.

Konfirmationsundervisningen handlar om Gud och om det som du tycker är viktigt i livet. Vi vill ge dig en chans att lära dig mer om kristen tro. Hos oss är det okej att fundera och fråga om allt. Vi ser fram emot konfirmandåret med dig!

Välkommen att läsa mer om vilka olika konfirmandgrupper som finns i vårt pastorat.

Läs mer och anmäl dig här

Anmälningssidan för konfirmation 2018/19: https://konfagbg.se/