Förskola

Vi har fyra härliga förskolor i Backa, Kärra, Säve och Tuve. Förskolorna har en kristen profil och vi arbetar aktivt med barnens känslohantering och det sociala samspelet. Ett par gånger per termin deltar vi i familjegudstjänster. Just nu har vi lediga platser på förskolan!

Backa pastorat har fyra förskolor (med sammanlagt sex avdelningar), placerade i Kärra, Tuve, Säve och Backa. Förskolechef är Vanja Widander. Våra förskoleavdelningar samarbetar med varandra och vi har en gemensam verksamhetsplan. Vi har samarbete med närliggande kommunala förskolor och SDN har tillsyn varje år.

Frågor gällande fakturorvanja.widander@svenskakyrkan.se

Ladda ner Familje- och inkomstredovisningsblankett.