Brunnsbokyrkan

Din kyrka på Brunnsbotorget. En central kyrka - mitt i livet.

Välkommen om du är här för första gången eller har varit med sedan Brunnsbokyrkan byggdes! Många känner sig hemma i vår runda kyrka som är byggd för gemenskap. Här skall vi få vara oss själva, och ge varandra inspiration och stöd i den kristna tron. Tillsammans får vi göra sällskap på livsresan som Jesus kallar oss till. Och tillsammans får vi hans uppdrag att leva ut i våra olika livssammanhang.

På denna sida vill vi spegla det som sker i Brunnsbokyrkan, av gudstjänster - körer - kurser - grupper mm. Kom gärna med förslag om du saknar något vi skulle behöva utveckla vidare.