Foto: Julia Högefjord Åslund

Brunnsbokyrkan

Din kyrka på Brunnsbotorget. En central kyrka - mitt i livet. På denna sida kan du ta del av det som sker i Brunnsbokyrkan: gudstjänster, körer, kurser och grupper.

Pilgrimsvandring: Backa kyrka till Säve kyrka

Från Backa kyrka till Säve kyrka - följ med och utforska pastoratets natur! Vi går i lugnt tempo på jämna vägar och fikar längs vägen. Ingen anmälan.

Vill du ge en gåva till söndagens kollekt?

Swisha valfri summa till swishnummer 1230398818 eller skanna QR-koden i swish-appen.

Läs mer och kontakta oss!

Verksamheter i Brunnsbokyrkan

Här kan du ta del av verksamheter som sker i Brunnsbokyrkan - både för barn och vuxna och både på dag- och kvällstid.

Om Brunnsbokyrkan

Ett genomgående tema för Brunnsbokyrkan är "vandring". På denna sida kan du ta del av Brunnsbokyrkans historia, bilder och gå en virtuell vandring genom kyrkan.

Boka dop och bröllop!

Boka dop online

Här kan du via webben hitta lediga doptider i Backa kyrka, Brunnsbokyrkan, Kärra kyrka, Säve kyrka och Tuve kyrka. Om du har en förfrågan gällande någon av pastoratets övriga kyrkor är du välkommen att kontakta oss via telefon, 031-17 98 00.

Boka vigsel online

Här kan du via webben hitta lediga vigseltider i Backa kyrka, Brunnsbokyrkan, Kärra kyrka, Säve kyrka och Tuve kyrka. Om du har en förfrågan gällande någon av pastoratets övriga kyrkor är du välkommen att kontakta oss via telefon, 031-17 98 00.