Brunnsbokyrkan

Din kyrka på Brunnsbotorget. En central kyrka - mitt i livet. På denna sida kan du ta del av det som sker i Brunnsbokyrkan: gudstjänster, körer, kurser och grupper.

One with them - Bön för den förföljda kyrkan

Tv-sändning med aktuella berättelser om och bön för förföljda kristna. Tisdag den 13 december klockan 13.00 i Brunnsbokyrkan.

Luciatåg med julgröt

Den 13 december kl. 18.00 är det Luciatåg med Bäcebol Vocalis. Efteråt serveras julgröt, kostnad: 60 kr. Anmälan senast 6/12.

Samling vid krubban och jullunch

På julafton klockan 11.00 är det samling vid krubban i Brunnsbokyrkan. En enkel julaftonslunch serveras efteråt. Kostnad: 50 kr. Anmälan till lunchen senast 21/12.

Förbönsgudstjänst i Brunnsbokyrkan

Välkommen på förbönsgudstjänst på nyårsafton kl. 11.00 i Brunnsbokyrkan.

Läs mer och kontakta oss!

Verksamheter i Brunnsbokyrkan

Här kan du ta del av verksamheter som sker i Brunnsbokyrkan - både för barn och vuxna och både på dag- och kvällstid.

Om Brunnsbokyrkan

Ett genomgående tema för Brunnsbokyrkan är "vandring". På denna sida kan du ta del av Brunnsbokyrkans historia, bilder och gå en virtuell vandring genom kyrkan.

Brunnsbokyrkans församlingslokaler

I Brunnsbokyrkan är församlingsutrymmen sammanbundna med kyrkolokalen, däribland stora salen som är möjlig att hyra.

Det är vi som är i tjänst i Backa pastorat. Välkommen att kontakta oss!

Boka dop och bröllop!

Boka dop online

Här kan du via webben hitta lediga doptider i Backa kyrka, Brunnsbokyrkan, Kärra kyrka, Säve kyrka och Tuve kyrka. Om du har en förfrågan gällande någon av pastoratets övriga kyrkor är du välkommen att kontakta oss via telefon, 031-17 98 00.

Boka bröllop online

Här kan du via webben hitta lediga vigseltider i Backa kyrka, Brunnsbokyrkan, Kärra kyrka, Säve kyrka och Tuve kyrka. Om du har en förfrågan gällande någon av pastoratets övriga kyrkor är du välkommen att kontakta oss via telefon, 031-17 98 00.