Backa kyrka

I Backa kyrka firar vi gudstjänst varje söndag kl 11. Hit kommer människor i olika åldrar och med olika bakgrund. Församlingssången och barnen har en central plats i gudstjänsten. Vi vill vara en kyrka med varandra och för varandra. Efter gudstjänsten inbjuds till ett enkelt kyrkkaffe nere i kyrkan.

Backa kyrka välkomnar alla. Vi vill att du ska känna dig riktigt hemma här. Backa kyrka är vacker och högtidlig, men samtidigt enkel och inbjudande. Utöver högmässorna har vi regelbundet musikgudstjänster av olika slag.

Belägen uppe på kullen blickar Backa kyrka ut över bygden. Läs mer om Backa kyrka och de verksamheter som finns i Backa församlingshem. Har du frågor och funderingar kan du kontakta prästen Bengt Ljungberg, telefon: 031-17 98 82, e-post: bengt.ljungberg@svenskakyrkan.se