Tuve kyrka

Välkommen till denna gamla, vackra och pittoreska kyrka från 1100-talet som ligger i norra delen av Tuve - nära gränsen till Säve. En populär kyrka vid kyrkliga handlingar. Här firas gudstjänst på söndagar en gång i månaden.

Tuve kyrka renoveras utvändigt

Mellan 15 augusti och slutet av oktober renoveras Tuve kyrka utvändigt. Det kommer att vara byggställning runt kyrkan men den är tillgänglig för kyrkliga handlingar och gudstjänster.

Sommarkyrka i Säve och Tuve kyrka

Säve kyrka och Tuve kyrka är öppna för besök, fika (till självkostnadspris) och gemenskap. Klädsel efter väder. Tillfällen i Säve kyrka: 27/6, 29/4 och 6/7. Tillfällen i Tuve kyrka: 11/7, 13/7 och 18/7.

Läs mer!

Om Tuve kyrka

På denna sida kan du läsa mer om Tuve kyrka och gå en virtuell vandring genom kyrkan.

Glashuset vid Tuve kyrka

I anslutning till Tuve kyrka ligger Glashuset. Här finns ett litet pentry samt toalett för kyrkobesökare. Glashuset är endast öppet i anslutning till gudstjänster och förrättningar.

Boka dop och bröllop!

Boka dop online

Här kan du via webben hitta lediga doptider i Backa kyrka, Brunnsbokyrkan, Kärra kyrka, Säve kyrka och Tuve kyrka. Om du har en förfrågan gällande någon av pastoratets övriga kyrkor är du välkommen att kontakta oss via telefon, 031-17 98 00.

Boka bröllop online

Här kan du via webben hitta lediga vigseltider i Backa kyrka, Brunnsbokyrkan, Kärra kyrka, Säve kyrka och Tuve kyrka. Om du har en förfrågan gällande någon av pastoratets övriga kyrkor är du välkommen att kontakta oss via telefon, 031-17 98 00.