Glöstorpskyrkan

I Glöstorpskyrkan bedrivs många olika verksamheter under veckorna. På söndagar firar vi högmässa kl. 11.00. Kyrkan rymmer även kontorslokaler för personallaget i distrikt Tuve samt förskolan Tufvan. Nedan är ett bildspel från den 4 september 2016 då kyrkan firade 40 år.

Glöstorpskyrkan stod klar 1976. Den ritades av arkitekten Voldermars Vasilis. Placerad på Tuve Torg är den en kyrka mitt i byn, lättillgänglig för majoriteten av invånarna i stadsdelen. Kyrkbacken utgör en förlängning av själva torget och kyrkporten är den välkomnande avslutningen på ett gångstråk som sällan är tomt på människor.

I Glöstorpskyrkan firas högmässa varje söndag kl. 11.00 samt veckomässa på tisdagar kl. 18.30 och gudstjänst varje tisdag kl. 11.00. Under veckorna råder full aktivitet med verksamheter både på dag- och kvällstid.

Vi fakturerar när du hyr lokalen för vigsel och begravning, men vid dop i någon av Backa pastorats kyrkor är det gratis att låna lokal för dopkalas. Läs mer om uthyrning här.

I Glöstorpskyrkan har även förskolan Tufvan sina lokaler.

Tillgänglighet Glöstorpskyrkan