Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Backa pastorat Besöksadress: Backa Kyrkogata 6-8, 42258 Göteborg Postadress: Box 4044, 42204 Hisings Backa Telefon:+46(31)179800 E-post till Backa pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Glöstorpskyrkan

I Glöstorpskyrkan bedrivs många olika verksamheter under veckorna. På söndagar firar vi högmässa kl. 11.00. Kyrkan rymmer även kontorslokaler för personallaget i distrikt Tuve samt förskolan Tufvan. Nedan är ett bildspel från den 4 september 2016 då kyrkan firade 40 år.

 

Glöstorpskyrkan stod klar 1976. Den ritades av arkitekten Voldermars Vasilis. Placerad på Tuve Torg är den en kyrka mitt i byn, lättillgänglig för majoriteten av invånarna i stadsdelen. Kyrkbacken utgör en förlängning av själva torget och kyrkporten är den välkomnande avslutningen på ett gångstråk som sällan är tomt på människor.

 

I Glöstorpskyrkan firas högmässa varje söndag kl. 11.00 samt veckomässa på tisdagar kl. 18.30 och gudstjänst varje tisdag kl. 11.00. Under veckorna råder full aktivitet med verksamheter både på dag- och kvällstid.

 

Vi fakturerar när du hyr lokalen för vigsel och begravning, men vid dop i någon av Backa pastorats kyrkor är det gratis att låna lokal för dopkalas. Läs mer om uthyrning här.

I Glöstorpskyrkan har även förskolan Tufvan sina lokaler.

Tillgänglighet Glöstorpskyrkan