Åre pastorat

Kalls församling, Västra Storsjöbygdens församling, Undersåkers församling och Åre församling. -Församlingarna mitt i fjällvärlden!

Aktuellt i pastoratet

Konsert i adventstid 3 december

Anna Lindmark och Olof Holmgren i Åre gamla kyrka kl 18.00

Julkonsert med Undersåkerskören och Undersåkers barnkör

Välkommen till en stämningsfull julkonsert med både nya sånger och de gamla klassikerna. Med Undersåkerskören och solister under ledning av Per Wiklander. Och Undersåkers barnkör under ledning av Elisabeth Nygårdh Lundhag. OBS Endast förköp.

Julkonsert med Hallenkören och Dagsmejan

11 december kl 18.00 i Hallens kyrka

Luciamanifestation

Kalls kyrka tisdag 13 december

Julkonsert med Två Blå i Vallbo kapell

En liten julkonsert i vackra Vallbo kapell med nya, egna och gamla julsånger. Tobbe Forsberg gitarr och sång, Per Wiklander piano och sång. Fika. Fri entré men alla behöver biljett. Klicka här för att hämta din gratisbiljett.

Julkonsert med Två Blå i Kalls kyrka

En liten julkonsert i vackra Kalls kyrka 28 december. Välkomna!

Adventstiden är här

Läs om varför vi firar advent

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva

Vi vill hjälpa dig

Söka medel ur våra Stiftelser

Vi vill hjälpa dig!

Höstplantering

Höstplantering med ljung

Skulle du vilja ha det?

Finstämt när Fjällgårdskvarteret visades upp

Fjällgårdskvarteret på Undersåkers kyrkogård har funnits sedan tidigt 1900-tal men mycket av dess historia hade fallit i glömska. Nu har ny kunskap kommit i dagen och den sista söndagen i augusti avtäcktes en skylt som berättar om gravplatsen där samer från ålderdomshemmet Fjällgård har sin sista vila.

Vi finns för dig

Diakoni - kyrkans omsorg

Vi finns för dig!

Minnesgåvor

Våra fonder som vi förmedlar minnesgåvor till. Välkommen att höra av dig.

Välkommen till oss

20 anledningar att vara medlem

Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst – och allt däremellan. Oavsett när ska mötet med Svenska kyrkan lyfta, stärka och ge hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över. Du som medlem gör allt möjligt!

Bli medlem i Svenska kyrkan

Välkommen! Det är enkelt att bli medlem i Svenska kyrkan! Här kan du läsa om vad det innebär och ansöka om medlemskap.

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.