Other languages with Google Translate

Frölunda Frivilligcentral-M43

M43 är en möjligheternas mötesplats. Verksamheten är igång veckans alla dagar och bygger på våra gemensamma idéer, kunskaper och insatser.

Frölunda frivilligcentral

M43 är en plats som öppnar upp för kreativitet och gemenskap. Här finns verksamheter som Stickflickorna, Rogers teknikhörna, Våga måla och Persisk samtalsgrupp. Bland många andra.

Verksamheten är igång veckans alla dagar och bygger på våra gemensamma idéer, kunskaper och insatser. Utöver veckoschemat har vi ibland fester, vernissager, bytardagar m.m. Tisdag, onsdag och torsdag är du välkommen in mellan 10.00 och 13.00 för att hämta ett program, då berättar vi gärna mer om M43.

Tisdagar 10.00-12.00 är diakon på plats.

Vi välkomnar ditt engagemang i stort som smått. Vi som arbetar här heter Katarina Hansson och Susan Landin. Tel: 031-731 64 96

Varmt välkommen in!

Bakom denna verksamhet står Svenska Kyrkan Västra Frölunda och Poseidon i nära samarbete med Askim-Frölunda-Högsbo SDF och Social resursförvaltning.

Frivilligcentralen M43 på Facebook

Filmen om M43 är gjord av Vytas och Ivana. Musik av João.

Vill du veta mer?

Välkommen till oss på Mandolingatan 43!

Kontaktpersoner M43

Katarina Hansson