Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Torsdagar på Näset

Nu är det två härliga torsdagar kvar innan juluppehållet! 2 december gästas vi av professor Lars-Gunnar Andersson känd från radioprogrammet Språket, och 9 december är det festlig adventsavslutning. Läs mer här!

Torsdagar på Näset i Näsets kyrka.

11.45 Lunchbön

12.00 Soppa eller smörgås, kaffe och kaka serveras för självkostnadspris 40: - kronor. Betala kontant eller med swish.

12.45 Program

Torsdag på Näset kan vara ett välkommet avbrott i vardagen och ett bra tillfälle till gemenskap, ha trevligt, att träffa vänner och stifta nya bekantskaper. I anslutning till fikastunden erbjuds också ett varierat program.

Som arrangörer försöker vi vidta de åtgärder som krävs för att följa Folkhälsomyndighetens råd genom möjligheter till god handhygien, avstånd mellan sittplatser och begränsat antal deltagare. Det är fortfarande viktigt att du själv inte deltar om du inte är helt frisk och symtomfri.

Programmen inomhus med möjlighet till att hålla avstånd i enlighet med myndigheternas rekommendationer pga. av Covid 19.

Program – Hösten 2021

Torsdagen den 2 december

”Göteborgskans ordförråd från A till Ö”
professor Lars-Gunnar Andersson känd från radioprogrammet Språket presenterar sin nyutkomna bok Göteborgslexikon.

Torsdagen den 9 december

11:45 lunchbön i kyrkan.