After School

Pyssel, lek och annat för dig som går i mellanstadiet.

Välkommen att delta i våra verksamheter

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen! Hör gärna av dig till respektive kontaktperson om du vill veta mer!

De flesta verksamheter är kostnadsfria. Verksamheter för barn är alltid gratis!

Vi följer självklart rådande restriktioner i samhället. Läs mer om hur vi agerar utifrån Covid-19-pandemin här.

Våren 2022

Bäckbykyrkan

After school mellis, läxläsning, lek, pyssel och andakt. För låg- och mellanstadiebarn.
Dag och tid: onsdagar kl. 14–16:30. Start: 12/1.
Kontakt: Magnus Lennartsson, magnus.m.lennartsson@svenskakyrkan.se

Dingtuna Klockargården

After school och barnkören Sångfåglarna för låg- och mellanstadiet i Klockargården i Dingtuna. Mellanmål serveras, vi pysslar och leker och sjunger i kör.
Dag och tid: tisdagar kl. 14–16:30. Start: 11/1.
Kontakt: Carina Norrgrann, 021- 40 45 69, carina.norrgrann@svenskakyrkan.se

Mikaelikyrkan

Lek, pyssel, läxhjälp, fika och brädspel. För dig som går i årskurs 4 och uppåt.
Dag och tid: onsdagar kl. 14–18:30. Start: 12/1.
Kontakt: Robert Jonsson, 021-40 45 22, robert.jonsson@svenskakyrkan.se

Tomaskyrkan

För dig i åk 4–6. Vi serverar mellanmål. Vi spelar, hänger, pysslar eller kör innebandy och pingis tillsammans. Det går också att få hjälp med läxorna. Verksamheten är kostnadsfri, ingen föranmälan krävs.
Dag och tid: torsdagar kl. 14–16:30. Start: 20/1.
Kontakt: Mickaela Sedin, 021-40 38 26, mickaela.sedin@svenskakyrkan.se

Viksängskyrkan/Arken

Öppet för dig som är 10-13 år. Kom hit efter skolan och träffa kompisar, spela spel, pyssla, spela pingis, tv-spel eller gör läxorna. Ca kl. 15 serveras ett stadigare mellanmål. Ingen föranmälan! Gratis!
Dag och tid: onsdagar kl. 14-16.30. Start 12/1.
Kontakt: Helena Persson, 021-81 46 55, helena.persson@svenskakyrkan.se