Foto: Henrik Mill

Skolan & kyrkan

Varje år möter Svenska kyrkan Västerås elever och lärare i olika sammanhang. Samtliga årskurser kan t ex ta del av verksamhet eller göra studiebesök på olika teman. Verksamheterna är avgiftsfria för skolorna. Svenska kyrkans personal finns även tillgängliga för samtal.

Just nu är de flesta verksamheter inställda

Under Covid-19-pandemin har många verksamheter varit vilande eller genomförts digitalt. Här nedan ser du hur verksamheterna har sett ut tidigare. Vi kan ännu inte säga när verksamheterna öppnar upp igen men vi hoppas på att det kan ske under hösten.

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen att kontakta respektive kontaktperson för att göra en intresseanmälan till att delta när verksamheterna startar igen.