Other languages with Google Translate

Värö-Stråvalla församling Besöks- och postadress: Värö 17, 43265 Väröbacka Telefon: +46(340)660010 E-post till Värö-Stråvalla församling

Välkommen till Värö-Stråvalla församlings hemsida. Här hittar du det mesta som är på gång i församlingen.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter enligt GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Om du anser att vår behandling av dina personuppgifter stider mot dataskyddsregler har du rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen.

Har du frågor kan du kontakta Ann-Kristin Karlsson, 0340-669851.

Församlingens dataskyddsombud är Erika Malmberg, 072-5496434 eller mail dataskyddsombud@intechrity.se.