Värö-Stråvalla församling Besöksadress: Värö 17, 43265 Väröbacka Telefon: +46(340)660010 E-post till Värö-Stråvalla församling Webbplats

Välkommen till Värö-Stråvalla församlings hemsida. Här hittar du det mesta som är på gång i församlingen.

Välkommen med din anmälan till 2017/ 2018 års konfirmandgrupper!

Välkommen med din anmälan till 2017/ 2018 års konfirmandgrupper!

Bua kyrka onsdag 13 september
”Livet och döden går hand i hand”
Mässa 18:30
Föredrag 19:15

Kraftkällan i Bua kyrka

Bua kyrka onsdag 13 september ”Livet och döden går hand i hand” Gillis Edman har i trettio års tid mött människor i olika faser av sorg, genom sitt arbete i begravningsbranschen. Med humor och värme berättar han om gripande samtal och vikten av att aldrig huka för det svåra. Mässa 18:30 Föredrag 19:15

Välkommen att promenera och träffa
både gamla och nya vänner.
Vi startar igen 31:a augusti 2017.

Promenadgrupp

Välkommen att promenera och träffa både gamla och nya vänner. Vi startar igen 31:a augusti 2017.

20 september träffas vi och ser filmen En oväntad vänskap. Anmälan senast 19 september. Välkomna!

Tala film tala liv

Upptäck våra olika barngrupper. Vi startar v. 36. Välkomna!

Upptäck våra olika barngrupper. Vi startar v. 36. Välkomna!

Behöver du hjälp för att klara tillfälliga oförutsedda utgifter?

Hjälpkassan

Behöver du hjälp för att klara tillfälliga oförutsedda utgifter?