Other languages with Google Translate

Välkommen till Värö-Stråvalla församlings hemsida. Här hittar du det mesta som är på gång i församlingen.

Nu blir det KYRKIS i nyrenoverade
lokaler i Bua kyrka! På
tisdagar kl. 10.00 - 11.30 träffas barn
och föräldrar. Vi sjunger sånger och
läser ramsor, därefter blir det fika där allt
mellan husrenoveringar och Babblarna
diskuteras. Välkomna! Ingen anmälan
behövs.

Kyrkis startar igen 3 september kl. 10.00 i Bua kyrka

Nu blir det KYRKIS i nyrenoverade lokaler i Bua kyrka! På tisdagar kl. 10.00 - 11.30 träffas barn och föräldrar. Vi sjunger sånger och läser ramsor, därefter blir det fika där allt mellan husrenoveringar och Babblarna diskuteras. Välkomna! Ingen anmälan behövs.

Kom med på en promenad där du både får lära dig intressanta saker om bygden och testa din allmänbildning.

Poängpromenader

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter enligt GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Om du anser att vår behandling av dina personuppgifter stider mot dataskyddsregler har du rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen.

Har du frågor kan du kontakta Ann-Kristin Karlsson, 0340-669851.

Församlingens dataskyddsombud är Erika Malmberg, 072-5496434 eller mail dataskyddsombud@intechrity.se.