Other languages with Google Translate

Välkommen till Värö-Stråvalla församlings hemsida. Här hittar du det mesta som är på gång i församlingen.

Välkommen att njuta, upptäcka och beröras! Vid åtta tordagskvällar i sommar bjuds det på varierande musikprogram i våra tre kyrkor.

Musik i sommarkväll

Kom med på en promenad där du både får lära dig intressanta saker om bygden och testa din allmänbildning.

Poängpromenader

Glad sommar!

Sommarlov

Våra barn-, ungdoms- och vuxengrupper slutar v 20, ( familjedagen den 19 maj är det sista för terminen) Vi startar upp grupperna igen vecka. 35. Håll utkik på hemsidan och i Ljuspunkten för mer information. Glad sommar!

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter enligt GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Om du anser att vår behandling av dina personuppgifter stider mot dataskyddsregler har du rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen.

Har du frågor kan du kontakta Ann-Kristin Karlsson, 0340-669851.

Församlingens dataskyddsombud är Erika Malmberg, 072-5496434 eller mail dataskyddsombud@intechrity.se.