Other languages with Google Translate

Bröllop

Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre, och störst av dem är kärleken. 1 Kor 13:13

Vad roligt att ni funderar på att gifta er! Vi har tre kyrkor, Stråvalla, Värö och Bua, vilka alla passar bra att gifta sig i. Stråvalla är en mindre medeltidskyrka, Värö en större 1800-tals kyrka, medan Bua är av lite modernare stil från 70-talet.

Ni bokar genom att kontakta expeditionen. Därefter tar en av våra präster kontakt med er för att planera dagen så att det blir en minnesvärd dag.

En vigsel kan se ut på många sätt. En del väljer att vigas i det stora sammanhanget med många gäster. En del väljer istället en enkel vigsel med få gäster eller enbart vittnen närvarande.

Boka vigsel

Du bokar in tid för vigsel genom att höra av dig till kyrkoexpeditionen, tfn: 0340-66 00 10 eller via e-post .

Bengt Inghammar

vik kyrkoherde