Strömsunds pastorat

Strömsunds pastorat

Strömsunds pastorat består av 6 församlingar med totalt ca. 8000 medlemmar (januari 2017). Ström-Alanäs, Hammerdal, Gåxsjö, Tåsjö, Bodum och Fjällsjö. Från 2018 kommer även Frostviken att ingå i pastoratet.

Det förekommer då och då att  söndagens gudstjänst flyttas ut till en by eller någon vacker plats utomhus. Inom vårt vidsträckta pastorat finns ju många  byar och platser - och kanske just Du som läser det här har önskemål om en gudstjänst vid något tillfälle. Vi samarbetar gärna med lokala föreningar.
Hör gärna av er till kh Elisabeth - om detta eller annat!

Bildtext : Håkan Udd är här förberedd för gudstjänst på Kallsnäs,  Hammerdal.

By- friluftsgudstjänst

Det förekommer då och då att söndagens gudstjänst flyttas ut till en by eller någon vacker plats utomhus. Inom vårt vidsträckta pastorat finns ju många byar och platser - och kanske just Du som läser det här har önskemål om en gudstjänst vid något tillfälle. Vi samarbetar gärna med lokala föreningar. Hör gärna av er till kh Elisabeth - om detta eller annat! Bildtext : Håkan Udd är här förberedd för gudstjänst på Kallsnäs, Hammerdal.

Kom och sjung med oss! Onsdag den 26 april är sångstunden på Strömbacka inställd.

Sångstunder i Ström-Alanäs församling

Ni glömmer väl inte bort våra Gemenskapsträffar i Bodum och  Fjällsjö!

Onsdag den 26 april är gemenskapsträffen i Fjällsjö inställd.

Välkomna!

Gemenskapsträffar Bodum/Fällsjö

Ni glömmer väl inte bort våra Gemenskapsträffar i Bodum och Fjällsjö! Torsdag den 20 april kl.12.00 församlingshemmet i Bodum serveras det Blomkålssoppa, kladdkaka och kaffe. Onsdag den 26 april är gemenskapsträffen i Fjällsjö inställd. Välkomna!

Välkomna!

Glad Vår önskar Tåsjö kyrkokör

Söndag den 30 april kl. 18.00 i Tåsjö församlingshem är det sång, lotterier, andakt och servering. Välkomna!

Torsdag den 4 maj kl. 19.00 medverkande Grenslåt

Musik och allsång i Ströms kyrka

Torsdag den 4 maj kl. 19.00 medverkande Grenslåt

...till ett glatt och trevligt gäng i Ströms kyrkokör. Notvana ej nödvändigt. Blandad repertoar. Vi träffas på onsdagar 19.00-21.00 med gemensamt fika efteråt. Välkommen att kontakta Göran Enegård för ett första möte! Tel 070-289 80 33

Manliga körsångare sökes

Besök våra Språkcaféer i Bodum och Fjällsjö.

Aktuellt frivilligarbete

Besök våra Språkcaféer i Bodum och Fjällsjö.

Kyrkis, Miniorer, Liten & Stor samt öppet Kyrkis - kärt barn har många namn.

Barnverksamhet

Kyrkis, Miniorer, Liten & Stor samt öppet Kyrkis - kärt barn har många namn. Det här är olika benämningar på den barnverksamhet som bedrivs i våra församlingar.

Fonder i våra församlingar

Kyrkan i mobilen