Strängnäs stift Besöksadress: Gyllenhjelmsgatan 1-2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 84, 64522 Strängnäs Telefon: +46(152)23400 E-post till Strängnäs stift

Keskustelukumppani / någon att tala med

Puhu sellaisen kanssa, joka kuuntelee

Me tarvitsemme joskus jonkun, jonka kanssa voimme puhua ja jolla on vaitiolovelvollisuus.

Jos haluat puhua papin tai diakonin kanssa, voit kääntyä oman seurakuntasi puoleen.
Etsi seurakunta tästä

Päivystävä pappi

Olet myös tervetullut soittamaan päivystävälle papille, soita 112 ja sitten sinut yhdistetään papille. Päivystävä pappi vastaa puhelimeen klo 21.00-06.00.

Ei tarvitse olla Ruotsin kirkon jäsen, jotta voi soittaa. Usko Jumalaan on itsestäänselvyys niille, jotka toimivat päivystyksessä, mutta jos sinä itse et erityisesti pyydä, puhelun aikana ei puhuta Jumalasta, lueta Raamattua tai rukoilla.

Ruotsin kirkon suomenkielinen Palveleva puhelin

Ruotsin kirkon suomenkielinen puhelinpäivystys, Palveleva puhelin, on avoinna joka ilta klo 21-24. Voit soittaa anonyymisti. Päivystäjät puhuvat suomea ja heillä on vaitiolovelvollisuus. Puhelinnumero on 020-26 25 00.

Jos olet viittomakielinen

Ota yhteyttä hiippakunnan työntekijöihin:
Daniel Keber, viittomakielinen pappi
tekstiviesti: 070-3405987
sähköposti:     daniel.keber@svenskakyrkan.se

Gun Carlzon, viittomakielinen hiippakuntapedagogi
tekstiviesti: 070-644 68 69
sähköposti: Gun Carlzon

Rukoile netissä

Nyt voi rukoilla netin kautta. Ja lukea toisten rukouksia. Käy rukousnetissä ja kirjoita oma rukouksesi. Rukous lähetetään sitten nimettömänä johonkin tuomiokirkoistamme, ja jos haluat, se julkaistaan nettisivulla.

Rukousnettiin

Kysy papilta

Pohditko jotakin, joka liittyy kristilliseen uskoon tai Raamattuun? Mietitkö, millainen kirkko on? Tai sinulla on jokin elämään tai kuolemaan liittyvä kysymys tai mietit, mitä oli ennen meitä ja mitä jälkeemme tulee. Ruotsin kirkon yhteisellä nettisivulla saat vastauksia Ruotsin kirkon papeilta ja diakoneilta

Kysy papilta

Lue lisää kuinka kirkko voi tukea sinua.