Other languages with Google Translate

Vad tror du på?

Varför gör du det? När du utforskar frågor om din egen tro får du en möjlighet att växa som människa. En möjlighet att förstå dig själv på ett nytt sätt. Det är egentligen inte någonting magiskt, utan fullt naturligt. Vad vi tror på är en av de hörnstenar som berättar vilka vi själva är

Bild: IKON

tro växa leva

är ett nytt koncept som startade under hösten 2017 i Spånga-Kista församling. Det riktar sig till dig som är vuxen och som vill arbeta med din tro, oavsett om du redan har kommit väldigt långt eller om du knappt har börjat att tänka kring tro. Det finns inga krav på att du ska kalla dig kristen, men gör du det är det förstås heller inget hinder.

Under hösten kommer du upptäcka att vi annonserar om olika föreläsningar, samtalsgrupper och bibelstudier under etiketten tro växa leva . Gemensamt för dessa är vilka de riktar sig till, nämligen vuxna som vill arbeta med sin tro.

Tycker du att du stämmer in på den här beskrivningen? I så fall är du varmt välkommen till någon av våra TRO VÄXA LEVA -aktiviteter. Vi ses!

I TRO VÄXA LEVA-konceptet

ingår kvällsmässa, på tisdagar kl 18.30 i Kista kyrka (Kista torg 2) och på onsdagar kl 18 i Spånga församlingshus (Värsta allé 1). Den föregås av soppa eller matig smörgås. Maten bjuder församlingen på och den serveras kl 18 i Kista och kl 17.30 i Spånga. Vill du får du förstås gärna lämna ett bidrag till Svenska kyrkans internationella arbete - Ko/kalvprojektet.