Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon:+46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vad tror du på?

Varför gör du det? När du utforskar frågor om din egen tro får du en möjlighet att växa som människa. En möjlighet att förstå dig själv på ett nytt sätt. Det är egentligen inte någonting magiskt, utan fullt naturligt. Vad vi tror på är en av de hörnstenar som berättar vilka vi själva är

Bild: IKON

tro växa leva

är ett koncept som startade under hösten 2017 i Spånga-Kista församling. Det riktar sig till dig som är vuxen och som vill arbeta med din tro, oavsett om du redan har kommit väldigt långt eller om du knappt har börjat att tänka kring tro. Det finns inga krav på att du ska kalla dig kristen, men gör du det är det förstås heller inget hinder.

Under hösten annonserar vi om olika föreläsningar, samtalsgrupper och bibelstudier under etiketten tro växa leva . Gemensamt för dessa är vilka de riktar sig till, nämligen vuxna som vill arbeta med sin tro.

Tycker du att du stämmer in på den här beskrivningen? I så fall är du varmt välkommen till någon av våra TRO VÄXA LEVA -aktiviteter. Vi ses!

I TRO VÄXA LEVA-konceptet

ingår kvällsmässa, på tisdagar kl 18 i Kista kyrka (Kista torg 2) och på onsdagar kl 18.00 i Spånga församlingshus (Värsta allé 1). I Spånga serverar vi soppa och smörgås innan mässan från kl. 17.30. Maten bjuder församlingen på. Vill du får du förstås gärna lämna ett bidrag till Act Svenska kyrkan - Mentormammaprojektet.