Tillsammans i tystnad

Dra dig tillbaka en stund! Ge dig möjlighet att stanna upp, tid att vila, slappna av och få ett inre lugn.

Bild: Magnus Aronson/IKON

Välkommen till retreat lördagen den 7 oktober 2017 kl 10-14 i Akalla kyrka (Sibeliusgången 7).

Retreaten har en fast rytm. Meditationer och en musikandakt bildar stommen. För övrigt fylls timmarna med egen tid för vila och avspänning och en gemensam måltid Ingen förberedelse krävs av den som deltar. Det som händer är att vi är  tillsammans i tystnad några timmar. Medtag inneskor. Självkostnadspriset är 75 kr.  Det står församlingen för. Vill du är du naturligtvis välkommen att skänka en  gåva till Svenska kyrkans internationella arbete.

Mer info får du av församlingspedagog Jonna Strandh tel. 08-505 990 14.