Other languages with Google Translate

Tillsammans i tystnad

Dra dig tillbaka en stund! Ge dig möjlighet att stanna upp, tid att vila, slappna av och få ett inre lugn.

Under hösten har vi två halvdagsretreater i Akalla kyrka.

Den första är lördagen den 13 oktober kl 10-14. Anmälan senast 11 oktober.

Den andra är lördagen den 17 november kl 10-14. Anmälan senast 9 november.

Har du frågor eller vill anmäla dig, kontakta Jonna Strandh, 08-505 990 14.

Retreaten har en fast rytm. Meditationer och en musikandakt bildar stommen. För övrigt fylls timmarna med egen tid för vila och avspänning och en gemensam måltid Ingen förberedelse krävs av den som deltar. Det som händer är att vi är  tillsammans i tystnad några timmar. Medtag inneskor. Självkostnadspriset är 75 kr.  Det står församlingen för. Vill du är du naturligtvis välkommen att skänka en  gåva till Svenska kyrkans internationella arbete.

Mer info får du av församlingspedagog Jonna Strandh tel. 08-505 990 14.