Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon: +46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Svenska kyrkan Solna

På plats i glädje och sorg, i vardag och högtid, sedan år 1180.

Med anledning av incidenten på Råsundaskolan i fredags vill vi påminna om möjligheten att ringa till Jourhavande präst om man känner sig rädd och orolig eller om man mår dåligt på något annat sätt.

Jourhavande präst finns tillgänglig på telefon alla nätter kl 21-06 och nås via telefon 112. Läs gärna mer här.

Det finns också möjlighet att kontakta Solna församlings samtalsmottagning för samtal med en präst eller diakon. Använd då gärna den här länken och skicka ett mail, så hör vi av oss så snart som möjligt och kommer överens om en tid. Läs gärna mer här.

Solna församling sjuder av liv och verksamhet. Vi är stolta över vår historia och vill vara närvarande i tiden så att människor kan upptäcka sin tro, hitta inspiration hos Jesus Kristus, trygghet hos Gud och tillit till såväl andra människor som sin egen förmåga.