Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Kyrkogårdsförvaltning

I 800 år har Solnabor - och många andra som på något sätt varit knutna till Solna - vigts till vila i jorden omkring Solna kyrka.  Idag finns där kist- ask- och urngravar, minneslund och barnlund.

Solna församling är huvudman för begravningsverksamheten i Solna. Den har hand om begravningsplatserna, som är Solna kyrkogård och Ulriksdals begravningsplats. Stockholms Norra begravningsplats ligger i Solna, men för den är Stockholms kommun huvudman.

Har du frågor om kyrkogård och begravning, kontakta kyrkogårdsförvaltningen.
08-54664700, solnakyrkogard@svenskakyrkan.se

Karta över Solna kyrkogård