Foto: Ulrika Robsarve/IKON

Vigsel

Vigselgudstjänst kan firas i Solna församlings alla kyrkor. För många är detta en av de viktigaste och mest glädjefyllda dagarna i livet.

Information angående covid-19 vid begravningar, dop & vigslar

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arrangerar våra verksamheter så ansvarsfullt som möjligt.

• Max 35 personer, exklusive tjänstgörande, får delta i dop, vigslar och begravningar i Solna kyrka och Bergshamra kyrka
  • Max 50 personer, exklusive tjänstgörande, får delta i dop, vigslar och begravningar i Hagalunds kyrka och Råsunda kyrka
  • Max 20 personer, exklusive tjänstgörande, får delta vid begravningar i annan ordning i Sankt Martins kapell.
  • Dopkaffe eller Minnesstund Från och med 1 juli finns det möjlighet att hyra Sankt Martins stall för dopkaffe eller minnesstund. Obs! Begränsat antal deltagare. Kontakta bokningen för mer information på 08-546 646 1008-546 646 20 eller solna.bokning@svenskakyrkan.se

Glöm inte att i förväg ansöka  om hindersprövning hos den lokala skattemyndigheten. Hos församlingen bokas kyrka och tid för vigseln.

I Kyrkans hus finns brudkronor för den som vill låna en sådan.

VÄLSIGNELSE ÖVER BORGERLIG VIGSEL
Om ni gift er borgerligt erbjuder församlingen en välsignelsegudstjänst med förbön för ert äktenskap.

Vigselmusik

Information från församlingens organister, om vigselmusik, hittar du genom att klicka HÄR.