Sköllersta församling Besöksadress: Pastorsexpeditionen, Folkasbov 3, 69731 Pålsboda Telefon: +46(582)41460 E-post till Sköllersta församling

Fem kyrkor - En gemenskap

Ledig tjänst i Sköllersta församling

Vi söker en ny administrativ assistent till vår församling. Klicka på länken för mer information. Ansökan senast 5 november.

Svennevads kyrkokör är Sveriges näst äldsta landsortskör med sina 140 år som kyrkokör i församlingen! Detta firas med en Jubileumskonsert i Svennevads kyrka söndag 15 oktober kl. 16.00.

140-årsjubileum Svennevads kyrkokör

Lördag 18 november kl 18.00 sjunger Thomas Di Leva tillsammans med församlingens kyrkokörer i Svennevads kyrka. Förköp.

Hjärtat vinner alltid - Konsert med Thomas Di Leva

AKTUELLT I SKÖLLERSTA FÖRSAMLING