Fem kyrkor - En gemenskap

och Bo kyrka

Kyrkor och församlingshem

I församlingen finns Sköllersta kyrka, Hjortkvarns kyrka, Pålsboda kyrka, Svennevad kyrka och Bo kyrka

Vill du låta döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj – den världsvida kyrkan.

Dop

Kampanjen Låt fler få fylla fem avslutades den 31 januari. Nu räknar vi hur mycket det blev!

Låt fler få fylla fem!

Trodde du verkligen att jag skulle överge er? Trodde du att jag skulle lämna er åt ert öde? Det skulle jag aldrig göra, käre vän. Jag är mitt ibland er, även om ni inte kan se mig. När ni går vilse pekar jag ut den rätta vägen. Läs Kjell Dellerts tankar inför helgen.

Tankar inför helgen