Sköllersta församling Besöksadress: Pastorsexpeditionen, Folkasbov 3, 69731 Pålsboda Telefon: +46(582)41460 E-post till Sköllersta församling Webbplats

Fem kyrkor - En gemenskap

och Bo kyrka

Kyrkor och församlingshem

I församlingen finns Sköllersta kyrka, Hjortkvarns kyrka, Pålsboda kyrka, Svennevad kyrka och Bo kyrka

Vill du låta döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj – den världsvida kyrkan.

Dop

Att leva som kristen och präst i en evangelisk luthersk kyrka kan stundtals kännas ganska paradoxalt. En av Luthers insikter var nämligen att människan var simul justus et peccator – samtidigt rättfärdig och syndare.

Tankar inför helgen