Sköllersta församling Besöksadress: Pastorsexpeditionen, Folkasbov 3, 69731 Pålsboda Telefon: +46(582)41460 E-post till Sköllersta församling Webbplats

Fem kyrkor - En gemenskap

och Bo kyrka

Kyrkor och församlingshem

I församlingen finns Sköllersta kyrka, Hjortkvarns kyrka, Pålsboda kyrka, Svennevad kyrka och Bo kyrka

Vill du låta döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj – den världsvida kyrkan.

Dop

Diskussionen böljade fram och tillbaka. Jag såg att konfirmanderna var ordentligt engagerade. Jag smög närmare. Och insåg att någonting hade gått väldigt väldigt fel under passet tidigare, då vi talat om hur en ska leva som kristen.

Tankar inför helgen