Sköllersta församling Besöksadress: Pastorsexpeditionen, Folkasbov 3, 69731 Pålsboda Telefon: +46(582)41460 E-post till Sköllersta församling Webbplats

Fem kyrkor - En gemenskap

och Bo kyrka

Kyrkor och församlingshem

I församlingen finns Sköllersta kyrka, Hjortkvarns kyrka, Pålsboda kyrka, Svennevad kyrka och Bo kyrka

Vill du låta döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj – den världsvida kyrkan.

Dop

Kampanjen Låt fler få fylla fem avslutades den 31 januari. Nu räknar vi hur mycket det blev!

Låt fler få fylla fem!

Barnens sinnen är öppna, för ett barn finns ingenting omöjligt. En humla bör inte kunna flyga, likväl flyger den. Överallt i vår skapelse finns små underverk, vi måste bara öppna ögonen och se dem. Vi måste vara barnsliga som barnen. Eller galna som Johannes Döparen.

Tankar inför helgen