Other languages with Google Translate

Skinnskatteberg med Hed och Gunnilbo församling

Församlingen har omkring 3000 medlemmar och tre vackra kyrkor. Vi har olika mötesplatser där många medverkar på olika vis; körer, syföreningar, språkcafé, babypaket osv. Här behövs du, här finns plats för dig!

PROVA PÅ UNGDOMSKÖR

Måndag den 25 februari är det prova på ungdomskör för elever årskurs 6-9. Vi sjunger låtar från nu till då!

Kören kommer sen fortsätta varje tisdag från den 5/3. Vi börjar med drop-in fika 15.30. Körövningen börjar kl.16.
Vi träffas i S:t Davidsgården!

Välkomna våra nytillskott i personalstyrkan!

Välkomna Sabina och Anna!

Välkomna våra nytillskott i personalstyrkan! Sabina Wangenfors, vår nya kyrkoassistent och Anna Andersson, kyrkomusiker. Varmt välkomna hit!

Öppettider

Våra kyrkor är öppna när personal finns på plats. Vill du komma in under andra tider ring 0222-33632 eller maila: skinnskatteberg.forsamling@svenskakyrkan.se