Skinnskatteberg med Hed och Gunnilbo församling

Kontakt

Skinnskatteberg med Hed och Gunnilbo församling Besöksadress: Kyrkvägen 3, 73931 SKINNSKATTEBERG Telefon: +46(222)33636 E-post till Skinnskatteberg med Hed och Gunnilbo församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skinnskatteberg med Hed och Gunnilbo församling

Församlingen har omkring 3000 medlemmar och tre vackra kyrkor. Vi har olika mötesplatser där många medverkar på olika vis; körer, syföreningar, språkcafé, babypaket osv. Här behövs du, här finns plats för dig!

Du som vill att jag ska finnas du som vet att jag är jag - du förstår mitt hjärtas längtan och är hos mig natt och dag. Din är jag och all din kärlek får jag varje andetag.

Du som vill att jag ska finnas - Margareta Melin

Välkommen som medlem i Svenska kyrkan

Välkommen som medlem i Svenska kyrkan i Skinnskatteberg med Hed och Gunnilbo församling

Våra kyrkogårdar

Vi samlar all den information du behöver gällande våra gravskötsel, det mesta rörande begravning och val av gravplats. Klicka på länkarna här bredvid för mer information om vår verksamhet, för priser osv.