tulpaner
Foto: Ikon

Skinnskatteberg med Hed och Gunnilbo församling

Församlingen har omkring 3000 medlemmar och tre vackra kyrkor. Vi har olika mötesplatser där många medverkar på olika vis; körer, syföreningar, språkcafé, babypaket osv. Här behövs du, här finns plats för dig!

Kära församlingsbor!

Från och med 1:a Juni håller vi gudstjänster som vanligt, dock är det max 50 besökare på anvisade platser. Fortfarande är det max 8 personer på minnesstund.

Skinnskattebergs kyrka är öppen varje vardag under dagtid.
Heds kyrka är öppen onsdagar mellan kl. 10-15.
Pastorsexpeditionen håller öppet som vanligt mån, tis, ons och tor kl.10-12
tel: 0222-336 36.– bäst är telefonkontakt. Vid gravfrågor ring förman Roger Johansson på: 0222-336 32

Känner du att du skulle vilja tala med någon, eller behöver praktisk hjälp.
Det går bra att ringa till någon av våra präster eller diakon.

Präst Åsa Svensson: 0222-463 641
Diakon Jessica Olofsson: 0222-336 35
Präst Bodil Engström: 0222-336 30

Ta hand om varandra!

• Skinnskatteberg med Hed och Gunnilbo församling vill verka för en lång och uthållig krishantering där omsorgen om varandra är viktig.
  • Vi följer regeringens, myndigheternas och stiftets beslut och råd.

Information från Folkhälsomyndigheten

Information om Covid-19 på andra språk

Medlemskap! Det är jättetråkigt att man väljer att gå ur svenska kyrkan. Men vill man ändå göra det är det gratis att gå ur svenska kyrkan. Det vi behöver är bara din underskrift. Undrar man om man är medlem går det att höra av sig till oss eller kika på din deklaration. OBS! Begravningsavgiften kommer du inte ifrån, den betalar vi alla!