Skinnskatteberg med Hed och Gunnilbo församling

Kontakt

Skinnskatteberg med Hed och Gunnilbo församling Besöksadress: Kyrkvägen 3, 73931 SKINNSKATTEBERG Telefon: +46(222)33636 E-post till Skinnskatteberg med Hed och Gunnilbo församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skinnskatteberg med Hed och Gunnilbo församling

Församlingen har omkring 3000 medlemmar och tre vackra kyrkor. Vi har olika mötesplatser där många medverkar på olika vis; körer, syföreningar, språkcafé, babypaket osv. Här behövs du, här finns plats för dig!

Mellan den 17/7 till den 30/7 är det Vägkyrka i Hed. Syförening och församlingsbor serverar kaffe med dopp. Varmt välkomna mellan 13-17.

Vägkyrka i Hed

Senast den 15 maj ber vi er att ta med gravlyktan hem

Detta är för att undvika skador på maskiner och personal. Vill ni har lyktan kvar under sommaren, placera lyktan i planteringsytan.

OBS placera ej lyktan bakom stenen.
Tack!

Välkommen som medlem i Svenska kyrkan

Välkommen som medlem i Svenska kyrkan i Skinnskatteberg med Hed och Gunnilbo församling

Våra kyrkogårdar

Vi samlar all den information du behöver gällande våra gravskötsel, det mesta rörande begravning och val av gravplats. Klicka på länkarna här bredvid för mer information om vår verksamhet, för priser osv.