Sopplunch i Skara

En uppskattad fredagsaktivitet är soppluncherna i Mariasalen i Kyrkans hus, Skara. Varje helgfri fredag under vår- och höstterminerna serveras en välsmakande och värmande soppa. Pris 40 kr för soppa, kaffe och kaka, överskottet går till välgörande ändamål. Hiss finns i huset.

Hösten 2018 serveras sopplunch under perioden 28/9-7/12, obs! ej 19/10.
Obs! Under september och oktober serveras soppluncherna i Nikolaigården. Från november tillbaka i Mariasalen efter att fönsterbyte är klart i Kyrkans Hus.

Börja gärna med lunchmusiken i Domkyrkan klockan 12.00 om du vill!

Dagens soppa:
7 december - Gröt och skinksmörgås

Sopplunch & Kyrkkaffe i Skara

Vill du hjälpa till?

Vill du vara med i en grupp som kokar soppa, eller hjälpa till med kyrkkaffe i domkyrkan på söndagar?

Kontakta Per Larsson, tel. 0511- 265 09.