Kontakt

Salems församling Besöksadress: Emanuel Birkes väg 1, 14430 Rönninge Telefon: +46(8)53256072 E-post till Salems församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till en församling som erbjuder något för alla. Här finns en av Stockholms äldsta och vackraste kyrkor, Salems kyrka, belägen precis vid Bornsjön. Här finns också Säby kyrka, placerad mitt emot Salems centrum. Vår vision är "Om du visste vad Gud har att ge". Kom med och se.

Konfirmationstiden är en tid att ta sig själv och sina frågor på allvar. Vem är jag? Vart är jag på väg? Vad tror jag på egentligen? Finns det en Gud som bryr sig? Det är också en tid att möta nya vänner, ge sig själv en ny chans i ett nytt sammanhang.

Konfirmeras i Salems församling

Högmässa, öppen förskola och bibelfrukost. Nu finns Salems församlings kalender att läsa i sin helhet.

Kalender

Vardagar 13.00 i Säby kyrka

Lunchbön

Vardagar 13.00 i Säby kyrka

Här finns Salems församlings öppettider och kontaktuppgifter.

Kontakt

Här finns Salems församlings öppettider och kontaktuppgifter.

Tyck om kyrkan!

Välkommen med dina frågor och funderingar.

Aktuellt från Salems församling