Kontakt

Salems församling Besöksadress: Emanuel Birkes väg 1, 14430 Rönninge Telefon: +46(70)6183919 E-post till Salems församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till en församling som erbjuder något för alla. Här finns en av Stockholms äldsta och vackraste kyrkor, Salems kyrka, belägen precis vid Bornsjön. Här finns också Säby kyrka och församlingshem, mitt emot Salems centrum.

Salems församlingsexpedition byter telefonnummer

Salems församlingsexpedition har bytt telefonnummer, vi nås numera på: 070-618 39 19. Telefontiden är som vanligt helgfria vardagar 9.00-12.00

Det går också utmärkt att skicka e-post: Salems församling

Årets julkampanj har temat ”Jag är ett liv” och är ett stödprojekt för utsatta barn, framför allt i Manilla i Filippinerna.

Julkampanjen–Jag är ett liv!