Kontakt

Salems församling Besöks- och postadress: Emanuel Birkes väg 1, 14430 Rönninge Telefon: +46(70)6183919 E-post till Salems församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till en församling som erbjuder något för alla. Här finns en av Stockholms äldsta och vackraste kyrkor, Salems kyrka, belägen precis vid Bornsjön. Här finns också Säby kyrka och församlingshem, mitt emot Salems centrum.

Säby kyrka och församlingshem stängt 7/3

Den 7 mars har Säby kyrka och församlingshem samt kanslitelefonen stängt på grund av personaldag.

Salems församlingsexpedition byter telefonnummer

Salems församlingsexpedition har bytt telefonnummer, vi nås numera på: 070-618 39 19. Telefontiden är som vanligt helgfria vardagar 9.00-12.00

Det går också utmärkt att skicka e-post: Salems församling

9521 kronor samlades in i Salems församlings namn under Fastekampanjen 2017. I år handlar kampanjen om det psykosociala arbetet som hjälper människor i en katastrofsituation.

Fastekampanjen: Att resa sig starkare

I våra körer får alla känna glädjen i att sjunga och musicera tillsammans. Målet är att ha roligt tillsammans och utvecklas musikaliskt och som människor. I Salems församling finns körer för alla åldrar.

Sjung i kör

Tid för eftertanke och ro i Säby församlingshem.

Retreater: Ge hoppet liv!

Tid för eftertanke och ro i Säby församlingshem.

Stororden är öppna bibelföredrag kring centrala begrepp.

Stororden

Stororden är öppna bibelföredrag kring centrala begrepp.

Välkommen till öppna föredrag med lunch i Säby kyrka. Lyssna på spännande levnadsöden och ta del av församlingens gemenskap. Fri entré.

Torsdagsträffen