Kontakt

Salems församling Besöksadress: Emanuel Birkes väg 1, 14430 Rönninge Telefon: +46(8)53256072 E-post till Salems församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Om du visste vad Gud har att ge!

Konfirmationstiden är en tid att ta sig själv och sina frågor på allvar. Vem är jag? Vart är jag på väg? Vad tror jag på egentligen? Finns det en Gud som bryr sig? Det är också en tid att möta nya vänner, ge sig själv en ny chans i ett nytt sammanhang.

Konfirmeras i Salems församling

Högmässa, öppen förskola och bibelfrukost. Nu finns Salems församlings kalender att läsa i sin helhet.

Kalender

Vardagar 13.00 i Säby kyrka

Lunchbön

Vardagar 13.00 i Säby kyrka

Här hittar du församlingens öppettider och adresser samt kontaktuppgifter till dem som jobbar i Salems församling.

Kontakt

Tyck om kyrkan!

Välkommen med dina frågor och funderingar.

Aktuellt från Salems församling