Kontakt

Salems församling Besöksadress: Emanuel Birkes väg 1, 14430 Rönninge Telefon: +46(70)6183919 E-post till Salems församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till en församling som erbjuder något för alla. Här finns en av Stockholms äldsta och vackraste kyrkor, Salems kyrka, belägen precis vid Bornsjön. Här finns också Säby kyrka och församlingshem, mitt emot Salems centrum.

Salems församlingsexpedition byter telefonnummer

Salems församlingsexpedition har bytt telefonnummer, vi nås numera på: 070-618 39 19. Telefontiden är som vanligt helgfria vardagar 9.00-12.00

Det går också utmärkt att skicka e-post: Salems församling

Deltagandet i Kyrkovalet 2017 har varit rekordstort, med nära en miljon medlemmar som röstade, något som vittnar om både engagemang och framtidstro.

Kyrkoval 2017

Salems nya blivande kyrkoherde Jennie Wall sänder oss en hälsning, och nuvarande kyrkoherde Hanna Nyberg avtackas den 15 oktober.

Salems nya kyrkoherde

Två enkla riktlinjer: 1. Ta med de kläder du kan tänka dig att byta bort 2. Få med dig motsvarande mängd kläder hem. Det är dags för klädbytardag i Säby kyrka, lördagen den 28 oktober kl 12.00-15.00.

Klädbytardag i Säby kyrka

Njut av renässanstoner i Salems kyrka den 29 oktober kl 18.00.

Konsert med vokalensemblen Ad Fontes

Njut av renässanstoner i Salems kyrka den 29 oktober kl 18.00.

Tankar kring längtan, mening och drömmar får vi ta del av i Säby kyrka den 25 oktober kl 19.00. Fri entré!

Stororden med Tomas Sjödin