Kontakt

Salems församling Besöksadress: Emanuel Birkes väg 1, 14430 Rönninge Telefon: +46(70)6183919 E-post till Salems församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till en församling som erbjuder något för alla. Här finns en av Stockholms äldsta och vackraste kyrkor, Salems kyrka, belägen precis vid Bornsjön. Här finns också Säby kyrka och församlingshem, mitt emot Salems centrum.

Salems församlingsexpedition byter telefonnummer

Salems församlingsexpedition byter telefonnummer, vi nås numera på: 070-618 39 19. Telefontiden är som vanligt helgfria vardagar 9.00-12.00

Det går också utmärkt att skicka e-post: Salems församling

Efter midsommar flyttar söndagens högmässa ut till Salems kyrka.

Högmässa i Salems kyrka

Efter midsommar flyttar söndagens högmässa ut till Salems kyrka.

Kvällens konsert: »SALIG BLANDNING«
Lotta Franzén, sång och Anna Bohm, piano.

Musik i sommarkväll 25 juni

En serie konserter i sommar nere vid vackra Salems kyrka. Börjar klockan 19.00. Fika på kyrktrappen efteråt, fri entré! Kvällens konsert: »SALIG BLANDNING« Lotta Franzén, sång och Anna Bohm, piano.

Salems församling söker dig som vill arbeta som kyrkoherde tillsammans med ett arbetslag på ett 20-tal personer med förtroendevalda, frivilligarbetare och med prästuppgifter.

Salems församling söker Kyrkoherde 100%

Bibelfrukost är en Bibelstudie- och samtalsgrupp för morgonpigga i alla åldrar.

Bibelfrukost

Bibelfrukost är en Bibelstudie- och samtalsgrupp för morgonpigga i alla åldrar.

Salems församling söker dig som vill arbeta som församlingspräst med särskilt engagemang för konfirmander och ungdomar, samt med vanliga prästuppgifter

Salems församling söker präst 100% tillsvidare

Sommarnumret av församlingstidningen Frid är ute! Läs om vad Salems församling har att erbjuda i sommar, vigseln och självklart en hel del Luther.

Tidningen Frid