Kontakt

Salems församling Besöksadress: Emanuel Birkes väg 1, 14430 Rönninge Telefon: +46(70)6183919 E-post till Salems församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till en församling som erbjuder något för alla. Här finns en av Stockholms äldsta och vackraste kyrkor, Salems kyrka, belägen precis vid Bornsjön. Här finns också Säby kyrka och församlingshem, mitt emot Salems centrum.

Kansliet stängt onsdag 23/8

Kansliet och växeltelefonen är stängt onsdag den 23/8 för utbildning.

Salems församlingsexpedition byter telefonnummer

Salems församlingsexpedition har bytt telefonnummer, vi nås numera på: 070-618 39 19. Telefontiden är som vanligt helgfria vardagar 9.00-12.00

Det går också utmärkt att skicka e-post: Salems församling

Sankt Botvids pilgrimsled sträcker sig mellan Salems kyrka och Botkyrka kyrka. Vandringsleden är ca 7,5 km lång.

Sankt Botvids pilgrimsled

Till tro är en ny grupp som vänder sig till dig som är nyfiken på kristen tro eller som vill fördjupa en tro som redan finns.

Till tro - Katekumenat

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får alla Svenska kyrkans medlemmar som fyllt 16 år välja vilka som ska företräda dem de kommande fyra åren.

Kyrkoval

Sommarnumret av församlingstidningen Frid är ute! Läs om vad Salems församling har att erbjuda i sommar, vigseln och självklart en hel del Luther.

Tidningen Frid