Kvinna håller i nothäfte

Körer i Själevad

Sjunga i kör är en av Sveriges största folkrörelser och det är välgörande för både och kropp och själ. I Själevads distrikt finns möjlighet för alla åldrar att sjunga med i någon av våra körer.

BELLAMIX, ONSDAGAR KL 19:00-21:00
Är kören det svänger om, med eller utan komp… älskar du att sjunga olika stilar som jazz, negro spiritual, visor, andligt så är du välkommen till BellaMix körensemble i Själevads kyrka. Här välkomnar vi både killar och tjejer till våra övningar i församlingshemmet, Själevad

Körledare: Roland Wollbriin
Tel: 070-715 66 66, brommys@gmail.com

Örnsköldsviks kammarkör, TORSDAGAR kl 19:00-21:15

Ingår i församlingens musikverksamhet.
Kammarkören är en kör som gärna tar sig an de klassiska verken. Kören har samarbetat med bl.a. Svenska Barockorkestern och Tallinn Baroque och sjungit Bach´s Johannespassion och Juloratorium, Händels Messias. Givetvis sjunger kören även a capellarepertoaren liksom jazz, visa, folkton...
Repetition torsdagar i församlingshemmet, Själevad.

Körledare: Helén Lundquist-Dahlén

Liten glad flicka

Barnkörer i Själevad

I Själevads församling ges sångglada barn och ungdomar i åldrarna 6 år och uppåt möjlighet att sjunga i kör.