Norberg-Karbennings församling

Inför hösten

Nu är vi i slutet på sommaren och vi funderar på hur det ska se ut till hösten med allt vad som ska göras och ske i församlingen.
En del kommer att ske på en gång. Gudstjänsterna fortsätter som vanligt och vi startar med promenader, höstkaffe och finska gruppen. Annat får vänta eftersom vi inte vet hur det kommer att se ut med smittspridning av Covid-19 i Norberg. När vi fått en klarare bild av det så kommer andra verksamheter att komma igång med anpassning till hur det ser ut i Norberg och resten av vår omvärld. Vi kommer efterhand att fylla på med verksamher här på hemsidan och i våra andra informationskanaler.
Så håll utkik och håll avstånd!

Bibelsamtal hösten 2020

Morgonmässa

Morgonmässa hösten 2020

Gå och prata hösten 2020

Höstkaffe 2020

Månadsaffisch september 2020

Öppettider Norbergs kyrka

Bild: Carina Sällström Stråhle

Norbergs kyrka är öppen för besök och ljuständning tisdag-torsdag kl. 12.00-15.30 och i samband med gudstjänster och förrättningar.

Välkommen in!

GDPR -Så behandlar vi dina personuppgifter

Här kan du läsa om hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter.

Läs mer här.