Norberg-Karbennings församling

Kontakt

Norberg-Karbennings församling Besöksadress: Engelbrektsgatan 75, 73831 NORBERG Postadress: Box 39, 73821 NORBERG Telefon: +46(223)29800 E-post till Norberg-Karbennings församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Norberg-Karbennings församling

Sommarkvällsmusik 2017

Gränslösa är först ut i Sommarkvällsmusik 2017.

Sommaren bjuder på så mycket vackert - också sköna toner i sommarkvällen. Välkommen till sommarkvällsmusik i Norbergs kyrka och Karbennings kyrka!

Läs hela programmet här (länk till undersida)

Läs broschyren Sommarkvällsmusik 2017 här (pdf)

Sommarkyrka och Café Amanda

Café Amanda
Café Amanda ligger strax intill Karbennings kyrka och är ett samarbete med Karbennings Hembygdsförening.

Café Amandas öppettider 26 juni-6 augusti:
Söndag-fredag 12-17
Lördag kl 12-18.

Tre olika sommarutställningar att uppleva

Petra von Knorring visar sin konst i Karbennings kyrka

Konstutställningen pågår 1-31 juli i Karbennings kyrka. Konstnären Petra von Knorring finns på plats i kyrkan lördag 1 juli kl 16-18 i samband med Sommarkvällsmusik-konserten. Var gärna med på utställningens öppningsdag och passa på att möta konstnären.
Mer information om Petra von Knorrings konst finns i Karbennings kyrka.

Barnens utställning
Miniorgruppen ställer ut sina alster i Karbennings kyrka under sommaren. Barnen, som är i lågstadieåldern, har i sitt skapande under våren arbetat med olika teman. Det vi får se i utställningen är barnens uttryck av teman som Tro, Kyrkan och Martin Luther.
Barnens utställning finns att se 1-31 juli i Karbennings kyrka.

Hembygdsutställning
Karbennings Hembygdsförening kommer att ha en fotoutställning med gamla bilder ifrån karbenningsbygden i Klockargården (d v s Café Amanda).
Utställningen finns att se när Café Amanda är öppet 26 juni-
6 augusti, lördagar kl 12-18 och söndag-fredag kl 12-17.

Änkans skärv

Öppettider Norbergs kyrka

Bild: Carina Sällström Stråhle

Norbergs kyrka är öppen måndag-torsdag kl. 12.30-15.30 och i samband med gudstjänster och förättningar.
För grupper: Ta kontakt med Församlingsexpeditionen.