Mönsterås-Fliseryds pastorat

Svenska kyrkan i Mönsterås och Fliseryd finns för Guds och människors skull!

Tron på Jesus ger oss inspiration, kraft och glädje. Vi hämtar den i gudstjänst, bön och lovsång och vi inbjuder alla människor till gemenskapen. Här kan du upptäcka och fördjupa din tro. Vi söker de mest utsatta för att lindra nöden omkring oss. Detta är kyrkan i Mönsterås och Fliseryd. Välkommen hem!

På gång just nu!

En blå textil med ett broderat kors står på ett stenaltare.

Fastetid

Under fastan erbjuder vi bland annat särskilda tider för själavård och bikt

Visionsmöte sön 3 mars

Välkommen på kyrklunch efter gudstjänsten sön 3 mars. Vi möts för att samtala och visionera om framtiden.

Biblar på olika språk står i en bokhylla i kyrkan.

Kvällsbibelskola

Varje tisdagskväll är det öppen bibelskola. Just nu är ämnet troslära. Välkommen de gånger du vill och kan.

Fredagsmys

Trevlig gemenskap, god mat och sällskapsspel Alla är hjärtligt välkomna!

Drop-in frukost

Varje tisdag från 09:15-10:30

Morgonbön varje dag kl 8.30

Vi har digital morgonbön varje dag kl 8.30 via Zoom. Måndag till fredag kan man också vara med genom att komma till Mönsterås församlingshem. På en stor skärm kan man då se alla som har kopplat upp sig med hjälp av sina datorer. Om du vill vara med digitalt - klicka på den här länken för att ansluta.

Klicka här för att ladda ner dagens förbön