Mönsterås-Fliseryds pastorat

Svenska kyrkan i Mönsterås och Fliseryd finns för Guds och människors skull!

Tron på Jesus ger oss inspiration, kraft och glädje. Vi hämtar den i gudstjänst, bön och lovsång och vi inbjuder alla människor till gemenskapen. Här kan du upptäcka och fördjupa din tro. Vi söker de mest utsatta för att lindra nöden omkring oss. Detta är kyrkan i Mönsterås och Fliseryd. Välkommen hem!

På gång just nu!

Advent

Adventstiden är en glad tid när vi väntar på att fira att Jesus föddes. Ordet advent betyder ankomst – vi väntar på någon som ska komma.

Biblar på olika språk står i en bokhylla i kyrkan.

Kvällsbibelskola

Kvällsbibelskolan är för dig som vill fördjupa din kristna tro. I höst har vi två ämnen: Kyrkohistorisk översikt samt Breven i Nya testamentet.

Kyrkis

Torsdagar kl. 9.30-11 i Mönsterås församlingshem

Fredagsmys

Trevlig gemenskap, god mat och sällskapsspel Alla är hjärtligt välkomna !

Första Advent

Kort förklaring till dagens texter från Gamla testamentet och ur breven i Nya testamentet

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva