Gudstjänster

Fira påsk med oss!

Här finns information om våra gudstjänster under påsk, från palmsöndag till annandag påsk.

Återkommande gudstjänster

Nedan finns information om de gudstjänster som återkommer regelbundet. Uppehåll kan förekomma mellan terminerna. Se vår kalender för vad som gäller den vecka du är intresserad av.

Söndagsgudstjänster kl 10 i Mönsterås kyrka

Välkommen till en traditionell gudstjänst med nattvard på ca 60 min. Efteråt är det fika i kyrkan. Det är söndagsskola för barn varannan söndag (udda veckor). Det innebär att de går iväg och har egna aktiviteter under en del av gudstjänsten.

Söndagsgudstjänster och kyrkstök i Fliseryds kyrka 

I Fliseryds kyrka varvas Söndagsmässor med Kyrkstök på söndagarna. Se vår kalender för vad som gäller den vecka du är intresserad av.

Söndagsmässorna börjar kl 16 och är traditionella gudstjänster med nattvard på ca 60 min. Efteråt bjuder vi på fika.

Kyrkstök är för hela familjen. Kl 15 är det olika typer av verksamhet runt om i kyrkan, både lek och lärande. För vuxna finns ett bibelstudium. Kl 16 samlas alla till en kort och väldigt enkel gudstjänst med nattvard. Den varar 20-30 min. Efteråt bjuder vi på enkel kvällsmat. Man kan komma direkt till gudstjänsten kl 16 om man vill.

Veckomässa på tisdagar kl 18

Varje tisdag kl 18 firar vi en enkel nattvardsgudstjänst i Mönsterås församlingshem. Den varar ca 30 min. Efteråt bjuder vi på enkelt fika.

Morgonbön varje dag kl 8.30

Alla dagar i veckan har vi digital morgonbön kl 8.30 via Zoom på ca 20 min. Måndag till fredag kan man också vara med genom att komma till Mönsterås församlingshen. På en stor projektionsduk kan man då se alla som har kopplat upp sig med hjälp av sina datorer.

Om du vill vara med digitalt - klicka på den här länken för att ansluta. Om du inte får den att fungera, öppna Zoom och anslut till mötet med följande koder:

MeetingID 942 0353 0728
Passcode 78 88 51

Du behöver inte registrera något konto eller ha något speciellt program på datorn. Det räcker med att du klickar på möteslänken ovan. Däremot behöver du en webbkamera och en mikrofon till datorn. Om du har en bärbar dator brukar detta vara inbyggt. Om du inte har en dator kan du koppla upp dig med din mobiltelefon. Hör av dig om du vill ha hjälp. Låt inte tekniken bli ett hinder om du vill vara med!