Unga i Fässberg

Här hittar du verksamhet för ungdomar som finns i Fässbergs församling

Ett pärlarmband med pärlor i olika färger och former ligger på en grön växt i solen.

Frälsarkransvandring

På vandring med livets pärlor – Frälsarkransen . Meditativ promenad runt Fässbergs kyrka i Mölndal.

Hänget

Öppen ungdomsgrupp för dig som är 13 år eller äldre. Onsdagar 19-21.30 i Fässbergs församlingshem.

Idrekonfa, Fässberg 2022-2023

En lördag i månaden (några söndagar). Fässbergs församlingshem. Uppstart 9-11 september 2022. Konfirmation 13 maj 2023 Fässbergs kyrka.

Konfirmation – tankar om Gud och livet

Här finns information om vilka konfirmationsgrupper som finns. Information om grupperna 2022-2023hittar du här. Anmälan sker i formuläret nedanför.

Köpenhamn

Onsdagskonfa, Fässberg 2022-2023

Varannan onsdag kl 16:30-19:00. Fässbergs församlingshem. Konfirmation 27 maj eller 3 juni 2023 Fässbergs kyrka.

Reload - ungdomsgrupp för åk 7 och uppåt

Vi behöver ladda om våra batterier ibland - inte bara våra egna mobiler utan även vårt hjärta och själ. Tisdagar kl 18-20:30, i Fässbergs församlingshem, Mölndals centrum under skolåret. För- och efterhäng från kl 16-21.

Resa till Taizé, Frankrike

En fantastisk möjlighet efter din konfirmation. 30 juli-8 augusti 2022. Det finns fortfarande några platser kvar. Det går fortfarande att anmäla sig om man vill åka med!

SKU Fässberg

Svenska Kyrkans Unga i Fässbergs församling. Här hittar du uppgifter till styrelsen och länk till Instagram.

Sommarkonfa 2022-2023, Fässberg

Vecka 25-26 sommaren 2023, samt enstaka träffar under året. Konfirmation 1 juli 2023 Fässbergs kyrka.

Ung ideell i Fässbergs församling

Vill du vara med och göra världen lite bättre? Vill du hitta vänner för livet? Vill du ha ett uppdrag i kyrkan?

Välkommen till veckomässa!

En stunds återhämtning och stillhet i vardagen. Veckomässa firas varje onsdag kl 18.30 i Stensjökyrkan och i Fässbergs kyrka, samt varannan torsdag kl 18.00 i Matildasalen, Kållereds församlingshem. Vissa söndagar firas även Taize-mässa och Ökenmässa. Se kalendern för aktuell info.

Vill du prata?

Kyrkans SOS

Kyrkans SOS är en fristående ideell organisation som erbjuder kris- och samtalsjour. Du kan ringa SOS-telefonen eller skriva till SOS-brevlådan. Du får vara anonym. För dig mellan 12 och 25 år finns Nätvandrarchatten.

Aktuellt och på gång

Körprojekt "Fässberg Gospel"

Är du en van körsångare och taggad på att sjunga Gospel? Vi övar tre dagar under hösten och har Gospelmässa i Fässbergs kyrka 20 november kl 11. Anmälan till kören krävs.