Vuxna i Fässberg

Här hittar du verksamhet för vuxna som finns i Fässbergs församling

i fässbergs mariagård

i fässberg

Den 1-10 augusti åker ungdomar från Mölndal och Askim med buss till klostret Taizé i Frankrike. Anmälan senast 1 maj.

Följ med till Taizé!

För dig med tonåringar.

Förälder mitt i livet

För dig med tonåringar.

Rörelse och vila, långpromenader och inre resor. Med Svenska kyrkan Mölndal finner du vägar för både kropp och själ.

Kropp & Själ

Föreläsningar och debatter, filmvisning och bibelgrupper. Kom en enstaka gång eller på alla träffar. Svenska kyrkan Mölndal och erbjuder mycket för dig som är kulturintresserad och vill lära dig något nytt!

Kultur & Föreläsning

Fässbergs församlingshem stora salen

Mötas & Umgås

Gubbfrukost, soppluncher och kvällsmat! Att träffas och fika eller äta tillsammans är ett bra sätt att finna gemenskap. Här kan du läsa mer om var, när och hur.

PREP (Prevention and Relationship Enhancement Program) är en kurs i hur man bättre kommunicerar i en parrelation. För dig som lever i en parrelation finns nu möjlighet att gå PREP-kurs i Mölndal. Anmälan.

PREP-kurs

Ljus bortom det mörka

Retreat

En retreat är en tid för stillhet och andrum. Du behöver inte ha varit på ett retreat tidigare för att kunna delta. Alla är välkomna. Nedan finner du alla kommande retreats.

Matvaror

Samarbete med Solikyl

Svenska kyrkan Mölndal samarbetar med Solikyl. Utdelning sker endast till boende i Mölndal. Du måste ha anmält dig till diakonerna och du behöver visa upp en id-handling för att få mat på fredagarna. Anmälan sker på onsdagar under diakonernas drop-in mottagning.

Tycker du om att handarbeta och måla eller kanske ordna insamlingar och basarer? Svenska kyrkan Mölndal erbjuder mötesplatser för tillfälliga eller regelbundna grupper som vill skapa tillsammans.

Skapande & Kreativitet

Gå en kurs för livet eller delta i enkla livsnära samtal! Svenska kyrkan Mölndal erbjuder bibelkurser och samtalsgrupper för olika skeden av livet.

Studier & Samtal

Här hittar du aktuellt och på gång