Other languages with Google Translate

Vuxna i Fässberg

Här hittar du verksamhet för vuxna som finns i Fässbergs församling

i fässberg mariagården

i fässberg

Mjuka rörelser till musik, avslappning/vila och gemenskap. Fässbergs församlingshem måndagar kl 14.

Avslappning, rörelse och gemenskap

Fässbergs församlingshem. Måndagar 18:00-20:00

Bibelgrupp Fässberg

Fässbergs församlingshem. Måndagar 18:00-20:00

Fässbergs församlingshem. Onsdagar kl 19-21.مجموعة دراسة الكتاب المقدس باللغة العربية

Bibelstudiegrupp på arabiska

I en tid där stress och brist på återhämtning gör att vi blir frånkopplade både vår egen röst och Guds inbjuds du. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av dans. Rörelserna är inte till för uppvisning, utan närvaro, lyssnande och lekfullhet.

Dans i närvaro och bön

För dig med tonåringar.

Förälder mitt i livet

För dig med tonåringar.

I Krokslättskyrkan finns den prisbelönta konsthantverksutställningen Gränsland med scener ur både gamla och nya testamentet. Besök en guidad visning med konstnären, författaren och pedagogen Lena Forsberg!

Gränsland

När du arbetar för kyrkan sår du ständigt nya frön av hopp och framtidstro. Vill du vara med och se fröna växa? Då är du kanske redo att ta plats i vårt arbetslag som ideell.

Ta plats i Fässbergs församling som ideell

Varje termin erbjuder Svenska kyrkan Mölndal en Leva vidare-grupp för dig som har förlorat en närstående. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Leva vidare-grupp

Onsdagar kl 13 på Café Möllan

Livscafé Möllan

Onsdagar kl 13 på Café Möllan

Vill du sjunga i kör? Detta är en projektkör under hösten 2019. Vill du uppleva gemenskap och glädje i gruppen med din sångröst, och känna att övning ger resultat? Vi träffas varannan vecka hösten 2019 och avslutar med en konsert.

Må-bra-kören!

Här hittar du aktuellt och på gång