Other languages with Google Translate

Vuxna i Fässberg

Här hittar du verksamhet för vuxna som finns i Fässbergs församling

Tycker du om att handarbeta och måla eller kanske ordna insamlingar och basarer? Svenska kyrkan i Mölndal och Kållered erbjuder mötesplatser för tillfälliga eller regelbundna grupper som vill arbeta och ge.

Arbeta & Ge

”När livet inte blir som det var tänkt orkar man inte hålla garden uppe. Samtalen blir avskalade och ärliga.” Göran Ohlsson om rollen som diakon i sjukhuskyrkan.

Avskalade samtal

Mjuka rörelser till musik, avslappning/vila och gemenskap. Fässbergs församlingshem måndagar kl 14.

Avslappning, rörelse och gemenskap

Fässbergs församlingshem. Måndagar 18:00-20:00

Bibelgrupp Fässberg

Fässbergs församlingshem. Måndagar 18:00-20:00

Fässbergs församlingshem. Onsdagar kl 19-21.مجموعة دراسة الكتاب المقدس باللغة العربية

Bibelstudiegrupp på arabiska

Under fem tisdagar, en gång i månaden under våren 2019 samtalar vi om den heliga Anden.

Den heliga Anden - va?

Samtalsgrupp för dig med tonåringar.

Förälder mitt i livet

Samtalsgrupp för dig med tonåringar.

Vi bygger vår kyrka tillsammans,

Ideellt engagemang

Vi bygger vår kyrka tillsammans, det är ju vi som skapar den gemenskap där vi kan finna rum för såväl tro som tvivel. Som ideell medarbetare får du den hjälp, utbildning och stöd som du behöver.

Rörelse och vila, långpromenader och inre resor. Med Svenska kyrkan i Mölndal och Kållered finner du vägar för både kropp och själ.

Kropp & Själ

Föreläsningar och debatter, filmvisning och bibelgrupper. Kom en enstaka gång eller på alla träffar. Svenska kyrkan i Mölndal och Kållered erbjuder mycket för dig som är kulturintresserad och vill lära dig något nytt!

Kultur & Undervisning

Här hittar du aktuellt och på gång