Other languages with Google Translate

Vuxna i Fässberg

Här hittar du verksamhet för vuxna som finns i Fässbergs församling

i fässberg mariagården

i fässberg

Mjuka rörelser till musik, avslappning/vila och gemenskap. Fässbergs församlingshem måndagar kl 14.

Avslappning, rörelse och gemenskap

Fässbergs församlingshem. Måndagar 18:00-20:00

Bibelgrupp Fässberg

Fässbergs församlingshem. Måndagar 18:00-20:00

Fässbergs församlingshem. Onsdagar kl 19-21.مجموعة دراسة الكتاب المقدس باللغة العربية

Bibelstudiegrupp på arabiska

I en tid där stress och brist på återhämtning gör att vi blir frånkopplade både vår egen röst och Guds inbjuds du. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av dans. Rörelserna är inte till för uppvisning, utan närvaro, lyssnande och lekfullhet.

Dans i närvaro och bön

När du arbetar för kyrkan sår du ständigt nya frön av hopp och framtidstro. Vill du vara med och se fröna växa? Då är du kanske redo att ta plats i vårt arbetslag som ideell.

Ta plats i Fässbergs församling som ideell

Varje termin erbjuder Svenska kyrkan Mölndal en Leva vidare-grupp för dig som har förlorat en närstående. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Leva vidare-grupp

Onsdagar kl 13 på Café Möllan

Livscafé Möllan

Onsdagar kl 13 på Café Möllan

Livsstegen - ett andligt program i tolv steg för dig som vill personlig utveckling och existentiell hälsa. Fässbergs församlingshem, varannan tisdag kl 14-15.30.

Livsstegen

Vill du sjunga i kör? Detta är en projektkör under hösten 2019. Vill du uppleva gemenskap och glädje i gruppen med din sångröst, och känna att övning ger resultat? Vi träffas varannan vecka hösten 2019 och avslutar med en konsert.

Må-bra-kören!

Svenska kyrkan Mölndal samarbetar med Solikyl för att minska matsvinnet.

Samarbete med Solikyl

Svenska kyrkan Mölndal samarbetar med Solikyl för att minska matsvinnet.

För dig som behöver dela tankar och prata med någon. Vi kan också erbjuda respektfulla samtal om din ekonomi eller stöd i kontakt med myndigheter.

Samtal och stöd

Gubbfrukost, soppluncher och kvällsmat!  Att träffas och äta tillsammans är ett bra sätt att finna gemenskap. Här kan du läsa mer om var, när och hur.

Mat & Prat

Gubbfrukost, soppluncher och kvällsmat! Att träffas och äta tillsammans är ett bra sätt att finna gemenskap. Här kan du läsa mer om var, när och hur.

Leva vidare-grupp

Föreläsningar och debatter, filmvisning och bibelgrupper. Kom en enstaka gång eller på alla träffar. Svenska kyrkan Mölndal och erbjuder mycket för dig som är kulturintresserad och vill lära dig något nytt!

Kultur & Föreläsning

Rörelse och vila, långpromenader och inre resor. Med Svenska kyrkan i Mölndal och Kållered finner du vägar för både kropp och själ.

Kropp & Själ

Vi bygger vår kyrka tillsammans,

Ideellt engagemang

Vi bygger vår kyrka tillsammans, det är ju vi som skapar den gemenskap där vi kan finna rum för såväl tro som tvivel. Som ideell medarbetare får du den hjälp, utbildning och stöd som du behöver.

I Krokslättskyrkan finns den prisbelönta konsthantverksutställningen Gränsland med scener ur både gamla och nya testamentet. Besök en guidad visning med konstnären, författaren och pedagogen Lena Forsberg!

Gränsland

För dig med tonåringar.

Förälder mitt i livet

För dig med tonåringar.

Nyfiken på livets frågor och kristen tro? Sökare, tvivlare, troende eller allmänt nyfiken? Kom en eller flera gånger. Ingen anmälan. Måndagarna 9/9, 30/9, 28/10 och 18/11 kl 18.30-20.00 i Fässbergs församlingshem.

Fyra måndagar med "Vadå Gud?"

Studiecirkel i familjeekonomi, i Fässbergs Mariagård.

Ekonomismart

Studiecirkel i familjeekonomi, i Fässbergs Mariagård.

Här hittar du aktuellt och på gång