Drop in-vigsel i Maria Magdalena kyrka, Stockholm

Drop in vigsel

Dags att gifta sig - vill inte vänta längre? Passa på att gifta er uppe i Fässbergs kyrktorn eller vid altaret framme i kyrkan.14 februari 2021 kl 14:00-23:00.

14 februari 2021

Passa på att gifta er uppe i Fässbergs vackra kyrktorn, eller framme vid altaret i Fässbergs kyrka, Terrakottagatan 3B.

När ni ska gifta er är det enda ni behöver ha med er legitimation och en giltigt hinderprövning som ni beställer av skatteverket och en ring.

Beställ hindersprövning hos Skatteverket (i god tid)>>

Det går också bra att samtidigt låta döpa sig eller sitt/sina barn.

VAD SKA VI HA PÅ OSS?

Ni tar på er de kläder ni själva tycker passar och som ni känner er fina i. Vardagskläder eller finkläder. Det bestämmer ni själva! Det finns inga måsten.

VITTNEN OCH GÄSTER?

Om ni vill tar ni med släkt och era vänner. (Med reservation för de restriktioner som gäller!) Eller så kommer ni med bara era närmaste vänner. Eller bara ni två. Vi har präst, vaktmästare och musiker.

BÅDE BRÖLLOP OCH DOP?

Det går bra att bli både gift och genomföra dop vid drop-in-tillfället.

Passar inte det här tillfället, hör av dig till Johannes Imberg. Fler datum är på gång.

Vigseldatum

• 14 februari kl 14:00-23:00
  • 25 juni (midsommarafton) kl 14:00-18:00
  • Övrigt datum kommer i höst. (Kontakta oss gärna)

Här kan du anmäla intresse för att få vigas vid drop-in.

När ni har anmält intresse ringer prästen upp och pratar med er när anmälan kommit in.

För att kunna genomföra och administrera din tid som deltagare kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Johannes Imberg

Präst - Församlingsherde Fässberg