Bokningar

Välkommen att boka tid för dop, vigsel eller begravningsgudstjänst i S:t Matteus församling.

Församlingsexpeditionens öppettider under sommaren
vecka 27-34 (4 juli-26 augusti)

Mån, tis, ons och fre kl 10-12, då tar vi bara emot bokade besök.
Under vecka 29 är expeditionen och bokningen stängd.

Om Du vill boka tid för dop, vigsel eller begravningsgudstjänst kontakta växeln,
telefon 08-555 218 00 eller maila: sanktmatteus.info@svenskakyrkan.se
Det går också bra att boka dop och vigsel direkt här på webben https://www.svenskakyrkan.se/matteus/boka-dop-och-vigsel-direkt-har-pa-webben

Begravning

Begravningen är en viktig ceremoni där vi får möjligheten att hedra och ta farväl av den avlidne och göra det i en fin och minnesvärd stund.

Dop

Dopet är en högtid som är förknippad med stor glädje. Det är en fest då vi firar och gläds över att en människa blir del av ett sammanhang.

Bröllop

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. Här berättar vi om vigselgudstjänsten och hur man bokar präst och kyrka.