Boka dop

Om du vill boka dop kan du antingen boka här på webben, besöka oss, ringa eller mejla vår församlingsexpedition.

Högst 50 personer får samlas

Regeringen har beslutat att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 50 deltagare förbjuds från och med 29 mars 2020, för att minska smittspridningen av coronaviruset. Begränsningen gäller även vid gudstjänster, konserter, begravningar, dop och vigslar i Svenska kyrkan.
Observera att dop-, vigsel- och begravningsgudstjänster i Svenska kyrkan kan genomföras även med ett litet fåtal deltagare.

Obs. Vad gäller begränsningen att högst 50 personer får samlas så här i coronatider, så räknas även kyrkans personal in. Vid dop brukar det vara tre anställda från församlingen som medverkar (präst, musiker och vaktmästare).

Välkommen att boka en tid för dop direkt här på webben!
Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. När bokningen skickats till oss, gör vi en avstämning innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse.

Det finns möjlighet att låna dopklänning. Här kan du se vilka dopklänningar som finns att välja på. Vid bokning via webben kan du ange vilken dopklänning du vill låna i rutan ”Övriga önskemål”.

Om du önskar låna lokal för dopkalas så ange detta i rutan om övriga önskemål så hör vi av oss och meddelar om det går.
Syns det inga doptider i kalendern så beror det på att doptiderna redan är bokade. Det går att boka tid för dop senast 14 dagar innan doptillfället. Hittar ni ingen tid som passar så kontakta församlingsexpeditionen.

Vid frågor kontakta församlingsexpeditionen, tel. 0920 - 26 48 60 eller mejla  luleadomkyrko.bokning@svenskakyrkan.se

Alla personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagar. Du kan läsa mer om hur, varför, hur länge och dina rättigheter via denna länk.

Kontakt: Församlingsexpeditionen

Luleå domkyrkoförsamlings expedition