Foto: Louise Hedberg/IKON

Boka dop

Om du vill boka dop kan du antingen boka här på webben, besöka oss, ringa eller mejla vår församlingsexpedition.

BEGRÄNSAT ANTAL PERSONER FÅR SAMLAS

Från och med 24 november 2020 kommer antalet personer som tillåts delta samtidigt vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar sänkas till 8 personer.
Undantaget är begravningar där upp till 20 personer får samlas.

Välkommen att boka en tid för dop direkt här på webben!
När bokningen skickats till oss, gör vi en avstämning innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse.

Det finns möjlighet att låna gratis dopklänning och lokaler för dopkalas. Glöm inte att ange vilken dopklänning eller lokal du vill låna i rutan ”Övriga önskemål”. Vi hör av oss och meddelar om den önskade lokalen är ledig.

Det går att boka tid för dop senast 14 dagar innan doptillfället.

Hittar ni ingen tid som passar så kontakta församlingsexpeditionen.

Vid frågor kontakta församlingsexpeditionen, tel. 0920 - 26 48 60 eller mejla  luleadomkyrko.bokning@svenskakyrkan.se

Alla personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagar. Du kan läsa mer om hur, varför, hur länge och dina rättigheter via denna länk.

Kontakt: Församlingsexpeditionen

Luleå domkyrkoförsamlings expedition