Boka dop

Om du vill boka dop kan du antingen boka här på webben, besöka oss, ringa eller mejla vår församlingsexpedition.

Välkommen att boka en tid för dop direkt här på webben!
Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. När bokningen skickats till oss, gör vi en avstämning innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse.
Det finns möjlighet att låna dopklänning.
Om du önskar låna lokal för dopkalas så ange detta i rutan om övriga önskemål så hör vi av oss och meddelar om det går.
Syns det inga doptider i kalendern så beror det på att doptiderna redan är bokade. Det går att boka tid för dop senast 14 dagar innan doptillfället. Hittar ni ingen tid som passar så kontakta församlingsexpeditionen.

Vid frågor kontakta församlingsexpeditionen, tel. 0920 - 26 48 60 eller mejla  luleadomkyrko.bokning@svenskakyrkan.se

Alla personuppgifter behandlas enligt GDPR.

Kontakt: Församlingsexpeditionen

Luleå domkyrkoförsamlings expedition