Välkommen till Svenska kyrkan i Åsa och Frillesås med omnejd. Vi befinner oss alla i olika skeden i livet. Ung såväl som gammal upplever glädje, sorg, saknad, längtan, kärlek, misströst och hopp. Att finna en gemenskap som delar och finns där i dessa skeden kan hjälpa och stärka oss i våra liv, både fysiskt och andligt. I kyrkan skapar vi en sådan gemenskap tillsammans och där är vi alla viktiga byggstenar, både i gudstjänster och verksamheter. Vi ses!

Öppna förskolans verksamhet i St Lars kommer delvis att  flytta

Nu flyttar Öppna förskolan ut!

Öppna förskolans verksamhet i St Lars kommer delvis att flytta utomhus. (Under perioden då inomhusverksamheten är stängd på grund av Corona) Med start Fredag 27/3 kl 10-12 då vi är på Åsa campingens lekpark vid vita sand. Man kan hålla sig uppdaterad via löftadalen.se/kalender eller ringa Davina Östman, 0340740508. Vi ses ute!

Från och med torsdag (26/3) så kommer barnkören att vara igång igen men sjunga utomhus vid altanen bakom S:t Lars kyrka. Det gäller åldrarna 7-9 kl 17.00-17.45. Vid eventuellt regn och ruskväder är det ingen kör.

Nu flyttar Barnkören i S:t Lars ut!

Vill du bli medlem

Här kan du enkelt fylla i ett formulär för att bli medlem i Svenska kyrkan. Som medlem stödjer du Svenska kyrkans arbete både lokalt och nationellt. Tack för ditt engagemang!

Bli medlem här!

Prenumerera på Månadsbladet

Klicka på länken och fyll i din epostadress för att prenumerera på digitala Månadsbladet. Kom ihåg att bekräfta prenumerationen genom att klicka på länken i bekräftelsemailet.

Klicka här för att prenumerera