Vi befinner oss alla i olika skeden i livet. Ung såväl som gammal upplever glädje, sorg, saknad, längtan, kärlek, misströst och hopp. Att finna en gemenskap som delar och finns där i dessa skeden kan hjälpa och stärka oss i våra liv, både fysiskt och andligt. I kyrkan skapar vi en sådan gemenskap tillsammans och där är vi alla viktiga byggstenar, både i gudstjänster och verksamheter. Vi ses!

Åsa och Frillesås är huvudorterna i Svenska kyrkan, Löftadalens pastorat. Här hittar du information om de församlingar och kyrkor som ligger runt omkring tätorterna. Du hittar även kontaktinformation och till exempel hur du hittar till våra kyrkor. Vi ses!

Om oss & kontakt

Här kan du se valresultat för alla nivåer. Tänk på att det inledningsvis är preliminära resultat som kan komma att ändras.

Valresultat för Kyrkovalet 2017

Här hittar du information om verksamheter för barn och föräldrar i Löftadalens pastorat.

För barnen

Här hittar du information om Svenska kyrkans biståndsarbete runt om i världen. Bli månadsgivare, lämna ett bidrag eller köp en gåva i gåvoshoppen.

Hjälp som hjälper

När livet känns tungt, man känner sorg och saknad eller när man bara behöver någon som lyssnar kan man ta kontakt med våra präster eller diakoner. Här hittar du också kontaktinformation till kyrkans jourtjänst och jourhavande präst som finns tillgängliga dygnet runt.

Någon att prata med

Den kyrkliga vigseln präglas av tanken att äktenskapet är en Guds gåva och ett heligt förbund.  Här hittar du kontaktuppgifter, hur du bokar & information om bröllop i Löftadalens pastorat

Bröllop - boka & läs mer

Den kyrkliga vigseln präglas av tanken att äktenskapet är en Guds gåva och ett heligt förbund. Här hittar du kontaktuppgifter, hur du bokar & information om bröllop i Löftadalens pastorat