Löftadalens pastorat

Prata med oss

Kontakt

Löftadalens pastorat Besöksadress: Stenviksvägen 13, 43953 ÅSA Postadress: Box 104, 43905 ÅSA Telefon: +46(340)740500 E-post till Löftadalens pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Löftadalens pastorat

Svenska kyrkan i Åsa och Frillesås med omnejd.Vi befinner oss alla i olika skeden i livet. Ung såväl som gammal upplever glädje, sorg, saknad, längtan, kärlek, misströst och hopp. Att finna en gemenskap som delar och finns där i dessa skeden kan hjälpa och stärka oss i våra liv, både fysiskt och andligt. I kyrkan skapar vi en sådan gemenskap tillsammans och där är vi alla viktiga byggstenar, både i gudstjänster och verksamheter. Vi ses!

Under långfredagen är du välkommen att delta i en halvdagsretreat i St Lars. Vi kommer följa och meditera över lärjungen Petrus väg de sista timmarna i Jesu liv. Dagen inleds med bön i kyrkan kl 12:00 och fortsätter sedan med föredrag, 
meditationer och tidsbestämda böner. Vi avslutar senast kl 17:00. Anmälan till Jacob Molén 0340-740305 
(Vi praktiserar fasta enligt kyrkans tradition denna dag, därför kommer inget att serveras förutom enkel förfriskning; te, kaffe, vatten)

Retreat-dag i S:t Lars 30/3 kl. 12-17

Under långfredagen är du välkommen att delta i en halvdagsretreat i St Lars. Vi kommer följa och meditera över lärjungen Petrus väg de sista timmarna i Jesu liv. Dagen inleds med bön i kyrkan kl 12:00 och fortsätter sedan med föredrag, meditationer och tidsbestämda böner. Vi avslutar senast kl 17:00. Anmälan till Jacob Molén 0340-740305 (Vi praktiserar fasta enligt kyrkans tradition denna dag, därför kommer inget att serveras förutom enkel förfriskning; te, kaffe, vatten)

Här hittar du alla tider för påsken i våra kyrkor. Du kan också läsa om vad påsken handlar om. Vi ses i kyrkan!

Påsken i våra kyrkor

Här hittar du alla tider för påsken i våra kyrkor. Du kan också läsa om vad påsken handlar om. Vi ses i kyrkan!