Foto: Tommy Hvitfeldt

Välkommen till Svenska kyrkan i Åsa och Frillesås med omnejd. Vi befinner oss alla i olika skeden i livet. Ung såväl som gammal upplever glädje, sorg, saknad, längtan, kärlek, misströst och hopp. Att finna en gemenskap som delar och finns där i dessa skeden kan hjälpa och stärka oss i våra liv, både fysiskt och andligt. I kyrkan skapar vi en sådan gemenskap tillsammans och där är vi alla viktiga byggstenar, både i gudstjänster och verksamheter. Vi ses!

Här hittar du lediga tjänster i Löftadalens pastorat.

Nobelpriset och den tomma tallriken

Landa kyrka, 24/10 kl. 19 Vad har nobelpristagaren Tomas Tranströmer och konstnären och poeten William Blake gemensamt? ViolaVoice består av duon Paula Gårsjö, viola och Maria Sennvall, sopran. De presenterar som en del av Kulturkvällar i Landa en musikföreställning där Tomas Tranströmer samtalar William Blake om andlighet, naturen, konstnärskap och uppväxt. Duon framför tonsättningar av dessa poeters texter. Det blir även musik av Sebastian Bach och Joseph Haydn. Efter föreställningen bjuds snittar och fika. Välkommen till en timmas samvaro med två stora poeter och två fina artister!

Vill du bli medlem

Här kan du enkelt fylla i ett formulär för att bli medlem i Svenska kyrkan. Som medlem stödjer du Svenska kyrkans arbete både lokalt och nationellt. Tack för ditt engagemang!

Bli medlem här!