Foto: Tommy Hvitfeldt

Välkommen till Svenska kyrkan i Åsa och Frillesås med omnejd. Vi befinner oss alla i olika skeden i livet. Ung såväl som gammal upplever glädje, sorg, saknad, längtan, kärlek, misströst och hopp. Att finna en gemenskap som delar och finns där i dessa skeden kan hjälpa och stärka oss i våra liv, både fysiskt och andligt. I kyrkan skapar vi en sådan gemenskap tillsammans och där är vi alla viktiga byggstenar, både i gudstjänster och verksamheter. Vi ses!

Vill du bli medlem

Här kan du enkelt fylla i ett formulär för att bli medlem i Svenska kyrkan. Som medlem stödjer du Svenska kyrkans arbete både lokalt och nationellt. Tack för ditt engagemang!

Bli medlem här!

Information angående allmänna sammankomster sommaren 2021

Från och med den 1/6 höjs maxantalet för deltagare i allmänna sammankomster.
För att uppfylla de krav som ställs i och med detta gäller följande i våra kyrkor
(all information finns även på plats i kyrkan):

• Man måste sitta vid anvisade platser
  • Man måste hålla minst 1,5 m mellan personer eller sällskap (sällskap får vara högst 4 personer)
  • Man måste hålla minst 2 m till personen framför

På grund av att det enligt lag måste finnas tillräckligt med utrymme mellan varje
person eller sällskap varierar antalet besökare som man maximalt kan ta in mellan våra kyrkor.
För att underlätta för våra besökare och även skapa trygga och säkra miljöer kommer samma regler gälla under hela sommaren i våra kyrkor.
Var därför noga med att läsa igenom instruktionerna som finns på plats i våra kyrkor och följ dessa noga.

Vi tackar alla besökare på förhand för att ni visar tålamod och att ni hjälper oss att genomföra sammankomster på ett säkert sätt