Foto: Tommy Hvitfeldt

Välkommen till Svenska kyrkan i Åsa och Frillesås med omnejd. Vi befinner oss alla i olika skeden i livet. Ung såväl som gammal upplever glädje, sorg, saknad, längtan, kärlek, misströst och hopp. Att finna en gemenskap som delar och finns där i dessa skeden kan hjälpa och stärka oss i våra liv, både fysiskt och andligt. I kyrkan skapar vi en sådan gemenskap tillsammans och där är vi alla viktiga byggstenar, både i gudstjänster och verksamheter. Vi ses!

Vill du bli medlem

Här kan du enkelt fylla i ett formulär för att bli medlem i Svenska kyrkan. Som medlem stödjer du Svenska kyrkans arbete både lokalt och nationellt. Tack för ditt engagemang!

Bli medlem här!

Boka plats på gudstjänster

Via det digitala bokningssystemet kan du under rådande pandemi boka in dig på en plats vid våra gudstjänster. Klicka på knappen för att komma till bokningssidan.

Boka här!