Välkommen till Svenska kyrkan i Åsa och Frillesås med omnejd. Vi befinner oss alla i olika skeden i livet. Ung såväl som gammal upplever glädje, sorg, saknad, längtan, kärlek, misströst och hopp. Att finna en gemenskap som delar och finns där i dessa skeden kan hjälpa och stärka oss i våra liv, både fysiskt och andligt. I kyrkan skapar vi en sådan gemenskap tillsammans och där är vi alla viktiga byggstenar, både i gudstjänster och verksamheter. Vi ses!

Åsa och Frillesås är huvudorterna i Svenska kyrkan, Löftadalens pastorat. Här hittar du information om de församlingar och kyrkor som ligger runt omkring tätorterna. Du hittar även kontaktinformation och till exempel hur du hittar till våra kyrkor. Vi ses!

Om oss & kontakt

I sommar är det dags för våfflor i kyrkan igen. I S:t Lars kyrka i Åsa och Rya kyrka i Frillesås kommer det att under sommarveckorna 27-32 bland annat serveras härliga våfflor, gott fika och rykande färskt kaffe. Det kommer att finnas möjlighet att sitta ute i det, förhoppningsvis, fina vädret. Varmt välkommen! Öppettider i S:t Lars kyrka: Tisdag & Torsdag kl. 14-16.    Öppettider i Rya kyrka: Onsdag kl. 14-16.

Våfflor i sommar!

I sommar är det dags för våfflor i kyrkan igen. I S:t Lars kyrka i Åsa och Rya kyrka i Frillesås kommer det att under sommarveckorna 27-32 bland annat serveras härliga våfflor, gott fika och rykande färskt kaffe. Det kommer att finnas möjlighet att sitta ute i det, förhoppningsvis, fina vädret. Varmt välkommen! Öppettider i S:t Lars kyrka: Tisdag & Torsdag kl. 14-16. Öppettider i Rya kyrka: Onsdag kl. 14-16.