Foto: Tommy Hvitfeldt

Välkommen till Svenska kyrkan i Åsa och Frillesås med omnejd. Vi befinner oss alla i olika skeden i livet. Ung såväl som gammal upplever glädje, sorg, saknad, längtan, kärlek, misströst och hopp. Att finna en gemenskap som delar och finns där i dessa skeden kan hjälpa och stärka oss i våra liv, både fysiskt och andligt. I kyrkan skapar vi en sådan gemenskap tillsammans och där är vi alla viktiga byggstenar, både i gudstjänster och verksamheter. Vi ses!

Julen i Löftadalens pastorat

Hitta info om julens gudstjänster och konserter, lyssna till julevangeliet eller ladda ner en adventskalender bland annat.

Julpyssel för vuxna

Tisdag 30 november 18:00 i Ölmevalla församlingshem Denna kväll kommer Faurås handelsträdgård till oss och vi får lära oss att binda grantomtar, granbockar, granhundar, dörrkransar m.m. Materialet betalas direkt till Faurås på plats, och pastoratet bjuder på fika. Det blir en väldigt trevlig kväll för oss vuxna, då vi får lämna barnen hemma. Ingen anmälan krävs, men för att beräkna fikat får du gärna höra av dig till: Malin Magnusson, malin.magnusson@svenskakyrkan.se

Lotteri i Adventstid

Var med i utlottningen av en fin ullfilt och bidra till Operation Smile

Handla för andra

Från och med lördag den 27/11 fram till till jul kan du Handla för andra! Handla torrvaror enligt önskelapp som finns på Ica i Åsa och lägg i den uppmärkta kundvagnen. På så sätt bidrar du till att människor som har det sämre ekonomiskt ställt får mat i december. Tack för din hjälp!

Vill du bli medlem

Här kan du enkelt fylla i ett formulär för att bli medlem i Svenska kyrkan. Som medlem stödjer du Svenska kyrkans arbete både lokalt och nationellt. Tack för ditt engagemang!

Bli medlem här!