Löftadalens pastorat Besöksadress: Stenviksvägen 13, 43953 ÅSA Postadress: Box 104, 43905 ÅSA Telefon:+46(340)740500 E-post till Löftadalens pastorat

Alpha-kurs

Alphakursen vänder sig till dig som vill veta mer om kristen tro.Här hittar du mer information, anmälningsformulär och tider.

Har du alltid velat ställa ”den där” frågan, men inte riktigt haft möjligheten?

Välkommen till Alpha-kurs
Alpha är helt enkelt en grundkurs i kristen tro. Vi samlas till en enkel måltid, vi lyssnar på ett föredrag och sedan får vi möjligheten att samtala och diskutera.
Har du alltid velat ställa ”den där” frågan men inte riktigt haft möjligheten? Är du intresserad att veta mer om kristen tro? Detta är definitivt något för dig som är nyfiken och som vill pröva detta med den kristna tron.

Kursen består av ca 10 träffar.
Vi samlas varje onsdag kväll med start den 19/2 -20 i S:t Lars kyrka.
För mer information:
Jacob Molén 0340740503.
Ta chansen och gå en Alpha du också!

Anmäl dig genom formuläret nedan!

Anmälningsformulär Alphakurs