Så blir du medlem

Som medlem i Svenska kyrkan, Löftadalens pastorat bidrar du till ett stort arbete bland barn och unga, hjälp till utsatta människor i vår närhet, en mängd gudstjänster, konserter och körverksamhet samt att vårda våra kyrkor och kyrkogårdar bland mycket annat.

Du kan antingen besöka oss för att ansöka om medlemskap eller fylla i formuläret nedan. När du har skickat in din ansökan kommer du att få en bekräftelse till din e-post. Vi kontrollerar att alla uppgifter stämmer och skickar en slutlig bekräftelse om ditt nya medlemskap.

Välj ett av följande alternativ:

FOLKBOKFÖRD UTANFÖR SVERIGE

Om du inte är folkbokförd i Sverige kan du skriftligt ansöka om medlemskap hos Kyrkostyrelsen, 751 70 Uppsala. E-post: kyrkostyrelsen@svenskakyrkan.se