Om oss & kontakt

Välkommen till Svenska kyrkan, Löftadalens Pastorat!  Här hittar du information om kyrkor, evenemang, församlingar och kontaktuppgifter bland annat. Välkommen!

Kontakta oss direkt!

Du är alltid välkommen att besöka din kyrka och församling. Kanske för att fira gudstjänst, närvara vid någons dop, begravning, bröllop eller bara för gemenskapen. Kanske vill du delta i någon av våra verksamheter, föredragskvällar eller körer. Kanske vill du ha ett enskilt samtal med någon av våra präster eller diakoner. Oavsett är du varmt välkommen till Löftadalens pastorat.

Åsa och Frillesås är de två största orterna inom Löftadalens pastorat. Ett pastorat är en samlande organisation för flera församlingar. I Löftadalens pastorat finns följande församlingar: Ölmevalla, Landa, Frillesås, Gällinge och Idala. En församling är en brokig samling människor av sökare, bekännare, tvivlare och troende. Vi är alla olika, men församling är vi tillsammans.
Inom Löftadalens pastorat finns också sju kyrkor.

Kontakta oss!

Skicka e-post till oss

Telefon - 0340 740 500
Telefontid mån-tis & tors-fre kl 9.30-10.30. Övrig tid svarar vi om möjligt.

Personallista

Postadress:
43905 ÅSA

Besöksadress:
Stenviksvägen 13
43953 ÅSA

När händer det?

Klicka på länken för att komma till vår kalender. Där hittar du info om gudstjänster och evenemang.

Läs vår kalender här!